Diamond2021 parašė:
Sveikos merginos, nuo abrazijos praėjo jau 24 d. sakykit ar saugu jau užsiiminėti seksu? Biški bijau dar, bet noras veda iš proto 🤯😅 ar derėtų palaukti pirmųjų MM??…
Na jei nekraujuojat jau manau galit tik atsargiau
Diamond2021 parašė:
Sveikos merginos, nuo abrazijos praėjo jau 24 d. sakykit ar saugu jau užsiiminėti seksu? Biški bijau dar, bet noras veda iš proto 🤯😅 ar derėtų palaukti pirmųjų MM??…
Na jei nekraujuojat jau manau galit tik atsargiau
Coliuke147 parašė:
Na jei nekraujuojat jau manau galit tik atsargiau![]()
Kraujuoti jau seniai nebe kraujuoju, pirmą savaitę tik tie tokie patepimo buvo. O dabar jau kuris laikas švaru tik mm artėja pagal viską 🤔 tai biški dar prisibijau kad kokios bacilos ne pasigauti, nelabai žinau kiek laiko visas dar gimdos atsistatymas vyksta 😬
saulė_vandeny parašė:
Man kai abraziją darė palatoj gulėjom 4 moterys. Vienai vaisius nustojęs vystytis buvo per 12 sav, tai tikrai kaip ir sakote, nuo 12 sav moterys gimdo pačios, iššau…
O dievuli. O tai ji per viena karta viska ir isstume? Ar kazkokiais gabaliukais ten? Dieve dieve kaip bijau rytojaus...
Luckyone parašė:
O dievuli. O tai ji per viena karta viska ir isstume? Ar kazkokiais gabaliukais ten? Dieve dieve kaip bijau rytojaus...
Aš gimdžiau 18 nėštumo savaitę. Vandenys nubėgo ir vaisius žuvo. Teko gimdyti....7 val ryte sučiulpiau 4 tabletes, iškart prasidėjo skausmai, bet pagimdžiau tik 14 val. Labai skaudėjo, leido vaistus nuo skausmo, visgi kaklelis turi atsidaryti, bet man užteko kokių 7 cm. Paskui jau leido morfijų, nes labai skaudėjo. Stumti nereikėjo, vaisius pats išėjo.... placenta liko viduj, tai paskui sekė abrazija...
Va jau 22 dienos po abrazijos... dar tepliaja truputį. Ryt vizitas pas ginekoligę... matysiu kaip ten mank reikalai.
Ligoninėj sakė, kad išsiųs vaisių tyrimams bet kolkas jokių žinių.....
pienek parašė:
Aš gimdžiau 18 nėštumo savaitę. Vandenys nubėgo ir vaisius žuvo. Teko gimdyti....7 val ryte sučiulpiau 4 tabletes, iškart prasidėjo skausmai, bet pagimdžiau tik 14…
Tai siuncia tik tokiu atveju, kai turbut nezinote priezasties del ko taip nutiko taip?
saulė_vandeny parašė:
Man kai abraziją darė palatoj gulėjom 4 moterys. Vienai vaisius nustojęs vystytis buvo per 12 sav, tai tikrai kaip ir sakote, nuo 12 sav moterys gimdo pačios, iššau…
Man nieks jokiu vaistu nedave nuo skausmo, 11savaiciu irgi kaip sakant skatino buvo kaip gimdymo saremiai.. Tai dar ta pasake zinosi ka gimdymas reiskia vaikeli, nu blet atsiprasant tokiu giniu neduok dieve.. Gerai kad buvo mano teta salia tuo metu nes sakes kiek psihologiskai ir netik sunku.. Galiausiai niekaip nesisalino ir padare abrazija.. Man ten jau uzdegiminis procesas prasidejes buvo, gerai kad nespejo daug isplist..
Coliuke147 parašė:
Man nieks jokiu vaistu nedave nuo skausmo, 11savaiciu irgi kaip sakant skatino buvo kaip gimdymo saremiai.. Tai dar ta pasake zinosi ka gimdymas reiskia vaikeli, nu…
Kuo toliau tuo labiau bijau...
Luckyone parašė:
Tai siuncia tik tokiu atveju, kai turbut nezinote priezasties del ko taip nutiko taip?
Tikriausiai... priežasties nepasakė.. tik tiek, kad vaisiaus vandenys nubėga dėl infekcijos
Coliuke147 parašė:
Man nieks jokiu vaistu nedave nuo skausmo, 11savaiciu irgi kaip sakant skatino buvo kaip gimdymo saremiai.. Tai dar ta pasake zinosi ka gimdymas reiskia vaikeli, nu…
Gerai, kad kas buvo šalia. Aš viena gimdžiau palatoj. Kad ir kiek prašiau, vyro neįleido. Akušerė ateidavo retkarčiais. Liepė spaust skambutį, kai pagimdysiu... buvo siaubinga...
pienek parašė:
Gerai, kad kas buvo šalia. Aš viena gimdžiau palatoj. Kad ir kiek prašiau, vyro neįleido. Akušerė ateidavo retkarčiais. Liepė spaust skambutį, kai pagimdysiu... buv…
Man irgi nieko neleido... o tai negi matai ka pagimdai????as taip nenoriu pamatyti viso to...
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai