Luckyone parašė:
Pačiai reikėjo pagimdyti? Dėl kokių priežasčių pačiai? Šutas dabar skamba baisiausiai...4mm , o pas mane 6mm. Po kiek laiko pastojote vėl? Linkiu, kad ir tiliau vis…
Jo paciai, skatino tabletem ,
nuo 11h ryto pradejo duot po dvi tabletes po liezuviu ciulpti, skausmai pradejo jaustis pradzioj kaip menesiniu skausmas paskui vis didejo. 19h pagimdziau mazyle. Nuo 12sav jeigu neklystu gimdo su medikamentais moterys pacios. Jokios temos apie jokias abrazijas , valymus su narkoze nebuvo. Pampersa turejau, bet gimdziau su seselem. Lovoj ant palutes.. Man leido paziureti sake jeigu norite..prasom.. bet su tiek isgyvenimu as nusprendus buvau saves daugiau netraumuoti ir atminimui tureti tik echo nuotraukeles..
Man isvykus is Santaru po savaites is namu buvau isvezta reanimobiliu i operacine stipriai nukraujavus..
Narkoze, valymas. Santarose po gimdymo niekas manes rytojaus diena netikrino ir isleido namo. O pasirodo savaite pravaiksciojau su atviru kakleliu... zodziu... gerai kad viskas man gavosi dar sekmingai ... nes nukraujavus po patikros ligoninej sake per ta savaite nors menkiausia infekcija ir sepsis butu buves..
Po abrazijos mm laukiau 60 dienu. Ir poto pastojau is 4 ciklo🌸
Skaudzios patirtys.. tenka visa tai išgyventi.. 😒