SamantaVa parašė:
Man magistrini reikia rasyt, tai tfu tfu tfu kaip negaliu prisiverstkažkoks blogis
Tikrai, kad blogis.... Pritariu visu 100%. Ka studijuoji?
SamantaVa parašė:
Man magistrini reikia rasyt, tai tfu tfu tfu kaip negaliu prisiverstkažkoks blogis
kris. parašė:
Baudžiamąją teise ir kriminologiją
SamantaVa parašė:
Baudžiamąją teise ir kriminologiją![]()
Skamba idomiai
SamantaVa parašė:
Baudžiamąją teise ir kriminologiją![]()
Ir ar labai sunku? Kazkada norejau ta pati studijuoti, bet persigalvojau
SamantaVa parašė:
Is tikro tai viskas normaliai. Man asmeniskai labai patogu, kad viskas vyksta ciklais. Menesi mokomės viena dalyką, tada atsiskaitymai, egzas ir vel kitas dalykas. …
Jo, taip geriausia mokytis, as ir tokiu grafiku studijavau, kiekviena sestadieni budavo paskaitos, o po menesio atsiskaitymas.
wildgir222 parašė:
Na va ir as jau leliu turiu![]()
Sveikinimai!!!!
Aš po metų pertraukos grįžau atgal į dieninį skyrių.. mokausi KVK statybos inžineriją.. tačiau biški gailiuosi, galėjau eiti ir su pilvu.. bet jaučiu vis tiek būtų man 4 metai gavėsi.. nes kai buvu neščia pavasario gale būtų buvus praktika, kurios metu turėjom remontuoti patalpas, dulkės, chemija ir t.t. na bet grįžti buvo lengva, tik dabar sunku namie daryti darbus.. stengiuosi daugiau laiko prabūti kolegijoje, nes lipa ant galvos namie, neleidžia braižyti, reikalauja dėmėsio. plius nuo 8 mėn pradėjau dirbti tai vaiko proseneliai jį prržiūri, bet irgi sakė, kad jau sunkiai, nes visą dieną išdykuja, nė ramybės poilsio nėra
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai