My choice parašė:
Nu ėjau dėl nėštumo. Tai jinai sako isvis iskur istraukei kad laukiesinu sakau gi dariaus testus. Nu sako ir ką rodė? Nu sakau kaip atrodo ką rodė jei as jau či…
Nu jo.. keistai kazkaip
As eisiu netrukus, gal ir man nematys
My choice parašė:
Nu ėjau dėl nėštumo. Tai jinai sako isvis iskur istraukei kad laukiesinu sakau gi dariaus testus. Nu sako ir ką rodė? Nu sakau kaip atrodo ką rodė jei as jau či…
Nu jo.. keistai kazkaip
As eisiu netrukus, gal ir man nematys
Trandafir parašė:
O ji dabar vel dirba poliklinikoj? As paskutinikart pas ja buvau pries 1.5 metu. Veliau teko pas Gudauska vietoj jos. Tai gal del to man norejosi atgal pas Povilait…
Aš einu pas ja i šeimos centra
vitulele parašė:
Sveikos. Pvz as esu registruota pspc pas seimos gyd,bet noriu kad nestuma priziuretu kitas daktaras pvz is ligonines. Ar tai imamoma? Ir ko reikia norint papult pas…
Tai tiksliau kas jusu seimos gydytojas?
Nežinoma parašė:
Tai tiksliau kas jusu seimos gydytojas?
Miseviciute
vitulele parašė:
Miseviciute
Tai pas ja turetu but ginekologai kurie jai priklauso, o jei neturi turetu rasyt siuntima pvz: pas Jarasiuniene, Aponaviciene ir t.t. Bet kiek domejausi jos nestumu nepriziuri
tik keliem profilaktiniam vizitam pas jas einama. Ir jei seimos gyd. turi savo ginekologus tai tikrai jie nenoriai raso siuntimus pas kitus. Pas ka jus norite?
lijana.v parašė:
Sveikos, o kaip gyd Girčienė kažin? Aš pas ją lankydavaus ankstesniais nėštumais, bet dabar čia kažkaip prisiklausiys visokių pasakojimų nusprendžiau važinėti į Kla…
As pas ja gimdziau - nusiskundimu neturiu jokiu, noreciau ir vel pas ja papulti 😊
My choice parašė:
Sveikos, kaip su Šiaučiūniene jums ? Gal kuri lankėtės..man buvo pirmas vizitas, kolkas likau nemaloniai nustebusi
Kaip jums sekesi po to? Ejote gal pas kita gydytoja? As irgi ka tik girdejau atsiliepimu, kad nieko ji nemato: nei kur gimda (!), nei dar ko 🤔
Trandafir parašė:
As pas ja gimdziau - nusiskundimu neturiu jokiu, noreciau ir vel pas ja papulti 😊
Laukiu dar.. kitą trečiadienį pas ją
Bet manau važiuosiu į klaipėdą privačiai kokį pirmadienį, kad viską jau žinočiau tiksliai, o ten tik dėl formalumų..
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai