Vasara93 parašė:
As kiek atsimenu, jus rasete, kad vyro spermogramos rodikliai ne patys geriausi, todel net reikejo vericele(ar kaip ji ten vadinasi) operuotis 😊 tai gal delto ir ra…
Taip, varikocele. Aciu!
Vasara93 parašė:
As kiek atsimenu, jus rasete, kad vyro spermogramos rodikliai ne patys geriausi, todel net reikejo vericele(ar kaip ji ten vadinasi) operuotis 😊 tai gal delto ir ra…
Taip, varikocele. Aciu!
Vasara93 parašė:
Rygoje PICSI papildomai kainuoja apie 300€ tik jei neklystu. O koks jusu amzius jei nepaslaptis? Mane labai ismuse is veziu, kai is 4 embrionu tik vienas praejo pgt…
Per pirmą IVF buvo neseniai suėję 37, per antrą keli mėn iki 39. Mane išmušė iš vėžių kai antram iš 17 apsivaisino tik 9, kai tuo tarpu pirmam 12 iš 13 😅 ir mano lūkesčiai buvo didesni, bet stebuklų čia nebūna, ypač tokių metų ir dar su tokiu vyro turtu 😏 o jums PICSI taip pat dėl prasto vyro turto siūlo?
Wagamama parašė:
Per pirmą IVF buvo neseniai suėję 37, per antrą keli mėn iki 39. Mane išmušė iš vėžių kai antram iš 17 apsivaisino tik 9, kai tuo tarpu pirmam 12 iš 13 😅 ir mano lū…
Vyro turtas kaip ir nera labai prastas, bet pas mus labai daug embrionu atkrito penkta diena, 17 vystesi iki 5 dienos, 1 uzsalde penkta diena, 2 sesta diena, ir dar vienas siaip netaip istempe iki 7 dienos - ir tik vienas - tas penkiu dienu praejo pgt-a, tai genetike sake - palei musu amziu, tai gan mazas skaicius, todel nors ir spermograma nera labai bloga, vistiek rekomenduoja PICSI, jos manymu tai galetu pagerinti rezultatus, ko labai ir tikiuosi
O jusu abu IVF Turkijoje? Gaila, bet vyresnis amzius mums moterims ne i nauda... mes kai pradejom planuoti - pries mano 28 jau buvau susiplanavus pirmaji pasigimdyt iki 30, antraji kokiu 33. Dbr jau pirmaji jei pavyks 33 paaigimdyt busiu labai laiminga .. kaip sakoma - mes planuojame, Dievas juokiasi...
Beja, jum ikelimas buvo jau ar dar neuzilgo bus?
Vasara93 parašė:
Vyro turtas kaip ir nera labai prastas, bet pas mus labai daug embrionu atkrito penkta diena, 17 vystesi iki 5 dienos, 1 uzsalde penkta diena, 2 sesta diena, ir dar…
Pirmas Lietuvoj buvo, iš jo 4FET. Ne tik moterims amžius daro savo, kaip matom, vyrams ne ką mažiau... mūsų po pirmo IVF irgi pusė atskrito tik 5-6parą, dabar net neapsivaisino 😏 bet kas apsivaisino irgi atkrito 5-6parą. Na, stebuklo čia irgi yra, daryk kaip nori ir geroj laboratorijoj, o rezultatas ne visada labai geras gaunasi net ir prie gerų duomenų ar amžiaus.
Mes irgi jau porą vaikų tikrai augintume, jei juos paprasta būtų "pasidaryti", bet dėja, jau 5m tenka vargti 😅 juokiasi juokiasi Dievas, bet kažkodėl nori mus visas šiuo keliu pravesti 🤔🤔
FET dar tik bus, jei viskas ok ateinančiam cikle, kuris šiom dienom turi prasidėti 🙂
Wagamama parašė:
Pirmas Lietuvoj buvo, iš jo 4FET. Ne tik moterims amžius daro savo, kaip matom, vyrams ne ką mažiau... mūsų po pirmo IVF irgi pusė atskrito tik 5-6parą, dabar net n…
Nu as galvoju duodu dar sansa Rygai, jei ten nepavyks - irgi Turkija, tik tikiuos, kad neprireiks 🙏 Nu lauksim jusu rezultatu 😊
Mums buvo ivf su icsi ir picsi, po icsi turėjom berods 2 embrionus, rezultato jokio.. po picsi turėjome 4 embrionus, 3 praėję pgta, ketvirtas mozaikinis berods, bet po konsultacijos būtų galima ir tą kelti ir noriu pasidžiaugti kad 12/20 sulaukėm antros dukrytės, būtent po ivf su picsi, bėdos- imuninis nederinamumas, vyro turtas, man reumatoidinis artritas (kurį spėju iššaukėm su visais bandymais ir arkliškom dozėm vaistų..), na bet overall žemai lenkiuosi Fodinai, be jos toliau sau taip ir lauktume kada gi bus tie vaikai 🤍 visoms didžiausios sekmės ir tikėjimo!
lalalaa parašė:
Mums buvo ivf su icsi ir picsi, po icsi turėjom berods 2 embrionus, rezultato jokio.. po picsi turėjome 4 embrionus, 3 praėję pgta, ketvirtas mozaikinis berods, bet…
Aciu labai uz pasidalinima ir sveikinu su dukreles gimimu! Sita tema skaiciau nuo 2018 metu, praskipindama kas kelis menesius, skaiciau ir jusu istorija, labai ipucia vilties, kad ir mum picsi pagerins rezultatus, jei jau du tinkami butu kelti, man tai butu didelis pliusas, nes nesekmes atveju bent zinociau, kad nereikes vel viso IVF is naujo kartoti 🙏
lalalaa parašė:
Mums buvo ivf su icsi ir picsi, po icsi turėjom berods 2 embrionus, rezultato jokio.. po picsi turėjome 4 embrionus, 3 praėję pgta, ketvirtas mozaikinis berods, bet…
Sveikinimai 🤗🤩būkit sveikos!
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai