2025.12.17 12:36 (prieš 1 sav.)
Čia jūsų laabai daug patyrusių ir daug suprantančių imunologinius dalykus, nes LV be jų, kaip suprantu, nelabai kas prasprunka
Situacija tokia- mes TR turime du PGTa praėjusius embryo, vienas geras- 4aa, kitas vidutinis- 3bb. Pirmą kels, kaip suprantu, 4aa, tai labai nesinori juo rizikuoti, dėl to konsultavausi su Karpenko. Kad dar papildomai, klinikai nežinant "pasididint" savo šansus. Bet dabar jau pradedu abejoti ar man reikia to dexa, qutaquig. Dar zibor išrašė. Iš gimdos kilerių ir tų visų KIR nesityrus, kuriuos tiria tik LV. Bet neturiu jokių autoimuninių ligų, imunologiniai kraujo tyrimai normoj. Tai dabar iškilo klausimas ar verta man prasidėti su visu šiuo protokolu, kuris paskirtas kaip ir be indikacijų, tik "dėl visa ko"?
Atrodo gal pasitikėti gydytoju, gal ir taip pavyks? Nors puikiai žinau, kad jei nepavyks, tada gailėsiuosi, kad durna buvau ir nedariau kažko daugiau, nors galėjau. Bet vėl tada mastau, jei nepavyks, gydytojas tai nežinos kuo čia aš dar užsiėmiau, ir ar nebus blogai sekantį FET planuojant, jei jie kažką norėtų koreguoti.... neturiu daug supratimo apie tuos vaistus ir pačią imunologiją, nes nebuvo aktualu, dėl to labai daug neaiškumo ir abejonių. Labai laukiu jūsų nuomonių
Dexa paskyrė po 0,5tab, po įkėlimo po pilną tab, qutaquig po 1,8-2ml kas 2d. ir zibor nuo 2dpi.