bedisot parašė:
Man niekas nematavo nuo 18 savaites
Oho😳😳😳😳
bedisot parašė:
Man niekas nematavo nuo 18 savaites
Oho😳😳😳😳
Hellobaby parašė:
Sveikos, ar pas jus visi matavimai, tokie kaip galvos,pilvo, šlaunikaulio, biparientalinis atitinka esama nestumo savaite?ar kai kurie yra savaite mažesni ar didesn…
Nei vienas neatitinka esamos savaitės. Svyruoja 1-2sav į abi puses
Hellobaby parašė:
vakar buvau 3 echoskope, tai sake kad vaisiaus vandenu yra daug, bet normos ribose dar, daugiau nieko nepakomentavo, prisiskaiciau jau visokiausiu blogybiu del ko g…
Tai jei normos ribose, kam dabar save apkraut ir pergyvent? Jei kazkas butu negerai, nebutu tikrai paleide ir pasake, kad norma
catanail parašė:
Tai jei normos ribose, kam dabar save apkraut ir pergyvent? Jei kazkas butu negerai, nebutu tikrai paleide ir pasake, kad norma
tai vat, žinau kad pasake normos ribose, bet kam reikejo sakyti kad ju yra daug, todel ir susimečiau, bet teisingai sakai reikia nepanikuoti;)
Olguciukas parašė:
Sveikutės, noriu paklausti kas planuoja gimdyti Kaune, kur gimdysite? Svarstau klinikose, bet ten nėra džiakuzi vonios (kai pirmą gimdžiau labai padėjo greit atsive…
Laba, pirmą gimdžiau antroje, gimdysiu ir šį. Vonių nepasigedau, man svarbiausia buvo personalas, žindymo spec., ir privačios palatos su atskiru wc ir dušu.
JustinaLAvr parašė:
Sveikos visosturiu tokią bėdą, naktį pradeda labai skaudėt kelius, kartais alkūnes, kelis kartus tepiausi diclac kremu, tik paskui perskaičiau, kad 3 trimestre …
Man skauda abu riesus, pirma viena gal jau menuo, dabar ir kitas. Nakti uztirpsta abi rankos , nejauciu, pasakiau savo ginui. Sake jokiu budu jokiu volltaren jokiu dicklac. Grieztai uzdraude. Skausma kenciu
Hellobaby parašė:
tai vat, žinau kad pasake normos ribose, bet kam reikejo sakyti kad ju yra daug, todel ir susimečiau, bet teisingai sakai reikia nepanikuoti;)
Man lygiai ta pati sake, kad vandenu per daug, bet normos ribose, puikiai y panika. Bet sake , kad vaikutis 6 d didenis nei rodo palei echo. Tai kame reikalas nezinau. Kita sav vel turiu vizita, ziuresiu ka sakys. Bet prigazdinti jie moka 🙄 bet nepaaiskina kodel taip yra 🙈
Hellobaby parašė:
Sveikos, ar pas jus visi matavimai, tokie kaip galvos,pilvo, šlaunikaulio, biparientalinis atitinka esama nestumo savaite?ar kai kurie yra savaite mažesni ar didesn…
Labai mažai matmenų atitinka, visi skirtingi
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai