Džesikė parašė:
Joo, skaičiau ir draugė sakė, kad maitinant žvėriškas alkis atbunda😅
Joo alkis sokoladukams, nes tiesiog reikia tos greitos energijos, nes naktys bemieges ir vaikas ant papu non stop kabo. O, jei dar koks augimo suolis, tai isvis 😀😬
Džesikė parašė:
Joo, skaičiau ir draugė sakė, kad maitinant žvėriškas alkis atbunda😅
Joo alkis sokoladukams, nes tiesiog reikia tos greitos energijos, nes naktys bemieges ir vaikas ant papu non stop kabo. O, jei dar koks augimo suolis, tai isvis 😀😬
Pipiriukas. parašė:
Sveikos, kaip jums su Feritinu ir Geležimi? Šiandien pasidariau tyrimus, tai stipriai nukritę rodikliai...Bei kokius geležies papildus geriate?![]()
Aš Floradix skystą geležį geriu. Man puikiai tinka, nekietina vidurių. Kaip tik gavau prieš keletą dienų kraujo atsakymus, po truputį kyla geležis.
bedisot parašė:
Pas mane jau +20 kg, buvau xs/s dabar m 🫣 yra kaip yra nepergyvenu labai, laukiu kada galesiu sportuot dabar daugiausiai guliu nes tempia pilva net minimaliai pavai…
Aš irgi iš xs/s į m pakilau. Svorio irgi manau pasieksiu 20 tikrai. Nors prisižiūriu ką valgau😁 tai jau susitaikiau, kad teks padirbėti gerai poto, nes tiesiog auga svoris vadinasi reikia, kaupe atsargas maitinimui. Labai tikiuosi maitinant svoris kris😀 nes esu žema163 ,labai jaučiasi tas svoris. O krūtinė irgi turėjau gražią D dydį , o dabar papai nutysėliai , net nebežinau ar E ar F jau.... jaučiu vienas 3 kg sveria 😆😆😆 man draugė sakė jei susitvarkė krūtinė tik kai baigė maitinti, tai tikiuosi po gimdymo dar daugiau neišdidės labai tie papuliai ir taip ant pilvo sėdi į šonus nusvire..
Pas mane irgi va E ar F net jau... tai zinokit kai grisit i xs/s jie dar blogiau atrodys... nu as turiu vilties, kad po gimdymo bent i D sumazes, o baigis maitint gris i C arba gali ir i B man dzin 😟 tik ne E
Nedi parašė:
Aš irgi iš xs/s į m pakilau. Svorio irgi manau pasieksiu 20 tikrai. Nors prisižiūriu ką valgau😁 tai jau susitaikiau, kad teks padirbėti gerai poto, nes tiesiog auga…
Sveikos visos
turiu tokią bėdą, naktį pradeda labai skaudėt kelius, kartais alkūnes, kelis kartus tepiausi diclac kremu, tik paskui perskaičiau, kad 3 trimestre negalima naudoti... vakar buvau pas šeimos gydytoją, viską papasakojau, sakė tepalais (voltaren, diclac) galima teptis.
Gal kam nos iš jūsų taip yra? pasidalinkit patirtimi. Dėkoju.
JustinaLAvr parašė:
Sveikos visosturiu tokią bėdą, naktį pradeda labai skaudėt kelius, kartais alkūnes, kelis kartus tepiausi diclac kremu, tik paskui perskaičiau, kad 3 trimestre …
Man tokios situacijos kaip jums nėra, bet dėl diclac tepalo, tai man leido juo nugarą teptis
JustinaLAvr parašė:
Sveikos visosturiu tokią bėdą, naktį pradeda labai skaudėt kelius, kartais alkūnes, kelis kartus tepiausi diclac kremu, tik paskui perskaičiau, kad 3 trimestre …
As tepuosi kojas irgi diclac 🙂
Hellobaby parašė:
Sveikos, ar pas jus visi matavimai, tokie kaip galvos,pilvo, šlaunikaulio, biparientalinis atitinka esama nestumo savaite?ar kai kurie yra savaite mažesni ar didesn…
Man niekas nematavo nuo 18 savaites
Hellobaby parašė:
Sveikos, ar pas jus visi matavimai, tokie kaip galvos,pilvo, šlaunikaulio, biparientalinis atitinka esama nestumo savaite?ar kai kurie yra savaite mažesni ar didesn…
Ne, yra kas 1sav daugiau, kas 2 sav pagal matavimus ;)
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai