2014.06.15 14:27 (prieš 11 m.)
Rekomendacijos gerai, bet reikia ziureti pagal vaika ir pagal save. Mano vaikai realiai ismiegodavo visa nakti beveik nuo pat gimimo, arba atsikeldavo tik karta pavalgyti. Specialiai niekada nekeliau ir nezadinau valgyti, maze diena ismiegodavo net po 4-5 val ir taip pat nekeldavau pavalgyti, prabusdavo ir tuomet dazniau pasiprasydavo MP... Realiai su MP isvis neturejau jokiu problemu, nei trukumo, nei pertekliaus
bet ir nesutinku su tuo sakiniu, kad kiekviena mama turi tiek pieno kiek reikia vaikui. Nes vienos ir neipatingai stimuliuodamos ta pieno gamyba pieno turi ivalias ir gali dar kitiems vaikams prikaupti, o kitos skatina, skatina, vargsta vargsta ir vos ne vos to pieno pakanka tam vaikui. Taip kaip jau cia teigiama ji galima "uzsisakyti" ir t.t. bet tikrai nera jis vienodai duotas kiekvienai
Ir tas pasakymas, kad MP yra visko ko reikia mazyliui irgi neitikina, nes mano mazyliams papildomai reikia preparatu, nes kraujas nuo gimimo pas abu buvo silpni ir MP neuzpildo to trukumo
Pagal rekomendacijas negerai ciulptukas, bet mes ji naudojam ir tai MP itakos nepastebejau jokios, valge puikiai ir pieno buvo normaliai
o ciulptuka butent ir pripratinau, nes nenorejau, kai prasidejo pieno krizes tai vaikas nepaleido kruties ir pastoviai irzlus buvo, tad ciulptuko pagalba man budavo pertraukeles ir vaikas po valandos ar pusvalandzio pavalgydavo ramiau ir sociau, ir taip susinormalizavo viskas greitai ir as buvau pailsejus ir vaikas sotus, ramus
As uz tai, kad ir mamai butu gerai ir vaikas ramus, sotus ir mylimas butu