ausryte1985 parašė:
tai ir man leidzia pailset![]()
jau tau isvis nedaug liko
man dar pora menesiuku
ausryte1985 parašė:
tai ir man leidzia pailset![]()
jau tau isvis nedaug liko
man dar pora menesiuku
Agniren parašė:
Mūsiškis gyvena jau ant grindų, kai reikia išeit į kitą kambarį, padedu į maniežą, o virtuvėj į maitinimo kėdutę, šiandien buvo draugė kineziterapeutė, tai išgyrė, kad labai gerai sėdi, būtent ji ir liepė nuo penkių sodint, kad stuburas stiprus, raumenukai stiprūs, kojytės stiprios, ir sakė, kad anksti vaikščios, o kaip bus, tik Benas žinoo ant grindų mes patiesę, antklodę ir du vilnonius pledus, aišku, dvigulius, tai šliaužiojimui ir vartymuisi vietos gana, tik vat jau baldu kampai gasdina...
Tai kad matai mūsiškis dar nei vartosi nei šliaužioja, tai dėl to kol kas užtenka gulto ir lav. kilimuko ant lovos
o kampai tai ką... visi su jais užaugom, užaugs ir mūsiškiai
dovilyte216 parašė:
Aisku svarbu kad viskas gerai, as tai irgi zinok jau vos puskuoju :))) isvis dabar taip nugara surakino , kad vos paeinu ziaurei skauda ir gulet ir vaiksciot ir stovet , bet ka darysi reike aukotis del leliaus
sakiau daktarei tai sake tepk mostele , bet netepu kad ir negerai ir kazin ar padetu stengiuos jokiu vaistu nenaudot . labai didelis tavo arbuziukas ? :))) mano tai jau irgi didokas jau nei susilenkt normalei nei ka
![]()
na didokas kad pasilenkt neiseina reik ant keliu atsiklaupti pasimti nuo zemes jai kas nukrito tada ramstausi kaip senuke ir atsikeliu
o kol uzlipu i 4 auksta tai padustu kaip pensininke.
dovilyte216 parašė:
jau tau isvis nedaug likoman dar pora menesiuku
![]()
jo jau labai mazai liko,jau ir tase po truputely ruosiu,kad nebutu poto kokiu stagmenu
jog prasides o as nepasiruosus
ausryte1985 parašė:
jo jau labai mazai liko,jau ir tase po truputely ruosiu,kad nebutu poto kokiu stagmenujog prasides o as nepasiruosus
nu as irgi zinok jauciuosi kaip pencininke
Subuke parašė:
oj jums jau i pabaiga o man dar tik pradzia... ir vyras siandien isvaziavo likau viena tik su sunum...aisku gryzdines kas savaitgaly bet vistiek ne tas pats kas namie buna ir vakarais po darbo gryzta...
nieko laikas greitai bega atrodo ir man dar nesenai pradzia buvo o jau kas cia liko :)))
Subuke parašė:
oj jums jau i pabaiga o man dar tik pradzia... ir vyras siandien isvaziavo likau viena tik su sunum...aisku gryzdines kas savaitgaly bet vistiek ne tas pats kas namie buna ir vakarais po darbo gryzta...
net nepajausi kai jau laikysi savo leliu ant ranku
vai2te parašė:
labai greitai laikas eina, o vaikas dar greiciau auga, maniske jau galvyte kelia![]()
oi tai faina
saunuole
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai