giciuke1 parašė:
niu as nieko nezinau del susipikimu
gal nieko ir nebuvo,tik as galvoju kodel nepasirodo pas mus.kitoj temoj maciau bendrauja
giciuke1 parašė:
niu as nieko nezinau del susipikimu
gal nieko ir nebuvo,tik as galvoju kodel nepasirodo pas mus.kitoj temoj maciau bendrauja
giciuke1 parašė:
gal mes atsibodom![]()
nu gal
laba diena
prisiduodu,kad dar gyva,bet yra kaip yra,nu bunant LT ir ruosiantis didziuliam baliui (ryt uosvio 60m),tai laiko kompui nebelika,o dar kai E nori pati vaikscioti,as ja vos speju gaudyti nuo dideliu BUM,na bet balandzio 1d isvykstam jau i DK,tai mazum pavyks pas jus sugrizti pilnu etatu
labai visu pasiilgau ir tikiuosi,kad leliukai sveiki ir auga,kaip ant mieliu
kol E snaudzia bandysiu paskaityti ka snekat
Sveikutes
Labas Iliuzijaa ir Feja, visai mus pamirsot
na va, mano naktis vel superine buvo, Ugne kelesi kas 2-3val. :grauzia-nagus:...ryte pabudo 6 galutinai ir viskas
o mes siandien visa seimyna vaziavom i Kauna po buities prekiu parduotuves pasislaistyt, issirink buitine technika virtuvei, tai nusipirkom sviestuva ir tapetus virtuvei
likiki parašė:
Sveikutes![]()
Labas Iliuzijaa ir Feja, visai mus pamirsot![]()
na va, mano naktis vel superine buvo, Ugne kelesi kas 2-3val. :grauzia-nagus:...ryte pabudo 6 galutinai ir viskas![]()
o mes siandien visa seimyna vaziavom i Kauna po buities prekiu parduotuves pasislaistyt, issirink buitine technika virtuvei, tai nusipirkom sviestuva ir tapetus virtuvei![]()
mintimis su jumis daznai,o ir FB matau kai kuriu vaikucius
o jums faina,bus atsinaujimas virtuveje
oho,kaip daznai Ugne valgyt uzsinori
na,bet matyt jai taip reikia
likiki parašė:
Iliuzijaa, viskas bus nauja, nes dabar nulis daiktu virtuvej![]()
![]()
o Ugnyte cia man rodos ne valgyt tiek pabunda, o siaip kazkas...gal skauda ka, ar dantuliai lenda po biski...nes vlgo ji mazai, biski patraukia ir viskas.per miegus labai blaskosi ir issibudina![]()
aaa,nu tai isvis faina
o del Ugnes,tai matyt,kad dantukai,gal skauda vaikui,o ir dantukai dygsta,kai vaikas miega,tai matyt del to ir nerami
nu ka,einu lygint rubu rytojui,paskui laukia grozio proceduros,zodziu darbu N,tik as siknos nekeliu
grazaus jums savaitgalio ir iki
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai