Kristuciukas parašė:
Mamytes, ka darete, kai traiskanojo jusu kudikiui akytes? Manajai siandien viena pradejo ir nezinau, ka daryti...
ramuneliu arbata valyk
man GN sake jei pradetu traiskanot su ramunelem valyt
Kristuciukas parašė:
Mamytes, ka darete, kai traiskanojo jusu kudikiui akytes? Manajai siandien viena pradejo ir nezinau, ka daryti...
ramuneliu arbata valyk
man GN sake jei pradetu traiskanot su ramunelem valyt
Ritata parašė:
na tai gal ir mums dar atsiras guziukas,nes kazkur buvau skaicius kad jei niekas neatsiranda tai negeras skiepas buvo..as galvoju gal katino plaukas papuole i burnyte,nes katinas vis lipa pas ja i lovyte ir gulasi vos ne ant galvos.. nuo snd sakiau bus jam durys uzdarytos jokiu ejimu i miegamaji..
pas mus irgi po skiepo jokios zymes neliko...
sveikos. maniski ir labai seiliojasi, as jauciu mums tai rimtai gal dantukai greitu laiku isdygs, nes visa sav irzlus labai, kumsciai burnoj istisai ir taip stipriai griauzia, net nervuojasi. ir man i peti kai isikimba su burna tai ir taip inirtingai griauzia, sakytum tikrai jam niesti dantenos.
po skiepuko mum tas guziukas gal po kokiu poros sav tik pasirode.
Margin parašė:
eina sau zinok, pameginau soskiuko vakar neduoti tai tokias dudas paleido, tai teko visvien atiduot atgal.. bet kai jau nurimsta isimu jam.. na sakiau gaus tik butinybe kada bus :)) ot aciu galim sakyti mociutei igrudo soske vaikui ir viskas be jos niekur.. o GN net neeme isvis jos jau galvojau gal ir nereikes
o kodel net soskes negalima?nelb suprantu prieko ji kad zarnynas valytusi
o tai tavo Dovydukas pastoviai nori soskes?nes mes naudojam tik kai migdomes,nakti visai jos nereikia
Margin parašė:
Naudojam juos, vakar pradejom, na siandien ramus labai vaikas, bet manau rezultatas po kurio laiko pasimatys, mums irsare 2 kartus po 5lasus
norėjau paklausti o ar be recepto galima tų lašiukų gauti?
Labas mamytes!
Mano zuikis jau kokias tris savaites seiliojasi baisiai,per diena po 5seilinukkus pakeiciu,rankoves bliuskute visa slapia buna,o ir as prie to pacio
Maniskis pradejo visa nakti ismiegoti! 9 i lova ir pabunda tik 7-8 ryte
tik vat nakti kai nebesikeliu pastebejau kad pienuko pradejo mazeti :/
Adele parašė:
Labas mamytes!
Mano zuikis jau kokias tris savaites seiliojasi baisiai,per diena po 5seilinukkus pakeiciu,rankoves bliuskute visa slapia buna,o ir as prie to pacio![]()
Maniskis pradejo visa nakti ismiegoti! 9 i lova ir pabunda tik 7-8 rytetik vat nakti kai nebesikeliu pastebejau kad pienuko pradejo mazeti :/
na va pasirodo ne tik mano vaikas labai seilėjasi
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai