2012.05.24 08:58 (prieš 14 m.)
Na va mes vakar buvom susitike su savo lialium (12 savaite daromas acho del kaklo raukslytes), tai pasirodo lialiukas net visa savaite didesnis
Su gine ir taip ir taip skaiciavom, turetu but 11 sav ir pora dienu, o pagal echo tai jau 12 sav ir 4 dienos
Tai visai pasimeciau kiek ten mum tiksliai laiko
Jausmas nerealus, kai jau vaikelis su rankytem ir kojytem maskatuoja, laukiu nesulaukiu jau judesiuku
Del maisto tai rukytu mesos gaminiu ir anksciau nelabaai megdavau, tai man ne problema buvo visai ju atsisakyti, su lasisa kiek sudetingiau, nes labai ja megstu, bet kolkas susilaikau, susius irgi labai atidziai renkuosi. Na o kavyte retkarciais paragauju, atradau dabar salta kava
(frape) tai megaujuosi ja karstom dienom, aisku tik po viena porcija, o be to ten daug pieno pilasi, tai tos kavos tik del kvapo kaip as sakau
Jovitele labai uzjauciu del tokios situacijos, labai ziauru, kai esi toli ir niekuo negali padet ar bent jau pabut salia... Laikykis dabar turi but stipri del mazo zmogeliuko, kuri nesioji
Viskas susitvarkys, tikek tuo. Su pirmuoju nestumu buvo situacija ir man, kai reikejo raminamuju, tai as geriau valeradix tabletes, jos yra grynai zoleliu pagrindu ir nesciosioms galima, aisku nepadauginant, bet man tuo metu jos labai padejo...