indremoc parašė:
Kaip aš laukiu kada pajusiu savo gyventojanekybina manes dar
![]()
Dar biski angsti su pirmu apie 20 savaite dazniausiai buna, o ta dar nera pilnu 18, slauksi dar tikrai ir kai prades duotis kartais ramybes noresis, sakau is patirties
indremoc parašė:
![]()
Dar biski angsti su pirmu apie 20 savaite dazniausiai buna, o ta dar nera pilnu 18, slauksi dar tikrai ir kai prades duotis kartais ramybes noresis, sakau is patirties
metuutis parašė:
Nu man toks jausmas, kad gali būt :)) Praita savaitę kai buvau echo darytis, tai juda kruta kaip turi būt, sakė daktarė, kad greit pradėsiu justi jau. O ir gimdimo …
nebuna pagal data,retokai
man gruodzio 8 gimdymo terminas
Bet jis keisis su laiku
svarbu paciai atsiribot nuo negatyviu zmoniu ir minciu...
jaciutedovile60 parašė:
Uzblokuok ir neberasys ;) Ir daugiau nebegalvok apie tuos negerus zmones galvok apie save ir savo azyli, dziaukis nestumu visgineesi vien ayra tavo seima, viskas bs…
Labai teisingai,visos tau pritaria :)))!
indremoc parašė:
![]()
Spesim visos
Na aš irgi nesu tikra, kad jaučiu jau vaikuti, bet tik pagalvojau, kad gal gali būt, nes nu keistokas jausmas, tokio lyg dar nesu jautus, o jis nėra nei stiprus, nei dažnas, nei nesikartoja ištisai. Bet nebesulaukiu kada tikrai pajusiu :))) O dabar tik liepos 25d pas daktaryte. Bus 21 savaite. Taip noris sužinot ka nešioju savyje
jaciutedovile60 parašė:
Dar biski angsti su pirmu apie 20 savaite dazniausiai buna, o ta dar nera pilnu 18, slauksi dar tikrai ir kai prades duotis kartais ramybes noresis, sakau is patirt…
ane?
nu lauksim lauksim labai kada pakybins
vistiek išaus ta diena
o va aš niekaip neįsivaizduoju kas per kybinimai ten vyksta
bet tikiuosi nekankins mamuko
taip budavo dienu isitaisydavo taip kad koja jau per bamba sviete isiremus o ranka i kita sona, vaizdas geras ir glostantis bet kartais budavo ir skauda kai taip issirangydavo :))))))) tikekis kad geras bus, maniske tai pasiutus buvo, nors naktim leisdavo miegot iki kokiu 6 ryto
jaciutedovile60 parašė:
taip budavo dienu isitaisydavo taip kad koja jau per bamba sviete isiremus o ranka i kita sona, vaizdas geras ir glostantis bet kartais budavo ir skauda kai taip is…
Iki 6 ryto...
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai