linestra parašė:
Obuoliu pyragas
Pyragui:
Kiaušiniai, 5 vienetai
Cukrus, 150 gramų
Sviestas, 250 gramų
Kakavos milteliai, 3 valgomieji šaukštai
Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
Miltai, 300 gramų
Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Obuoliai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Mikseriu išplakti sviestą su cukrumi ir kiaušiniais, kol gausis puri masė.
Palaipsniui maišant mažiausiu greičiu suberti miltus, sumaišytus su cinamonu, kakava ir kepimo milteliais.
Suberti kubeliais pjaustytus obuolius arba sutarkuotus, ir šaukštu įmaišyti į tešlą.
Kepimo formą patepti riebalais, pabarstyti miltais, supilti paruoštą tešlą ir kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 40–50 min.
(jei rugstesni obuoliai, cukraus dekite daugiau)
Labas rytas
na ir issimiegojau, bet vel nesamones sspnavau. turbut ir mane pradeda lankyti nesamoningi sapnai
laukiu vyro gristant is darbo(dabar esu pas mama) ir vaziuosim namucio. planuoju siandiena balandelius gaminti
ir zinoma jei nelis morkas ir burokus issirauti.
Grazios visom dieneles
Sveikutes,
as vakar nesamone sapnavau, net baisu pasidare, pirma niekam nepasakojau, nes galvojau nene, po to sese sako, kad reikia pasakyti, jog neissipildytu, nu cia irgi prietarai manau...tai pasakiau...sapnavau ka maziuko netekau, pati to nezinojau, padare operacija man ir vyras man tik po savaites pasake, nu zodziu, po pirmo nesekmiuko, jau psichologiskai per sapnus persiduoda mintys, nes labai pergyvenu del sio mazylio
, tos baimes mane dabar su kiekvienu lydes, kol neturesiu 3 vaiku
...isviso daznai mirti sapnuoju, nepatiktu
as dar neturiu mikserio, bet butinai pirksiu, nes noriu pradeti kepti pyragus
nelyja siuo metu pas mumis klaipedoj, leksiu su sese iki miesto, noriu treningus nusipirkti, dar siulu, maziukui nersiu pleduka
Geros dieneles