Rožyte24 parašė:
Merginos Birželio 11 įvyko persileidimas 5-6 sav. Liepos 6-7 turėjo būti menstruacijos bet jos dingusios ir net nėra jausmo kad jos ateina , nėštumo testas neigiama…
Gali būti ir ciklas sidurnevęs, o gal ir užkibo 😊
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįRožyte24 parašė:
Merginos Birželio 11 įvyko persileidimas 5-6 sav. Liepos 6-7 turėjo būti menstruacijos bet jos dingusios ir net nėra jausmo kad jos ateina , nėštumo testas neigiama…
Gali būti ir ciklas sidurnevęs, o gal ir užkibo 😊
mazyle parašė:
Sveikis, prasau pagalbos, ka daryti. siandien 16dpo pradejau rudai teplioti, antradieni buvau priduoti kraujo
Tyrimai tai geri. Laukit vizito manau pas ginekologe
Angel444 parašė:
Aha, dėl lubrikanto irgi esu skaičius kad gali sunkesnį kelią padaryt spermatozoidams, tai pamenu su pirmu vaiku naudojome specialų kažkokį kur ale kažkuo padeda, t…
conceive plus, galima ir rekomenduoja net ginekologai panaudoti
mazyle parašė:
Sveikos, prasau pagalbos, ka daryti. siandien 16dpo pradejau rudai teplioti, antradieni buvau priduoti kraujo
Ar daug jums teplioja?
Atrodo tyrimai gerai, testai irgi gražiai ryškūs.
Mano draugei mm diena ir po jos tai pat tepliojo rudai, bet viskas buvo gerai.
O skausmai yra?
mazyle parašė:
o kiek dpo jums butu nuo tada kai uzgaudete ov?
16dpo jeigu testas nemelavo
Blackblackmagic parašė:
Tikrai ciklas galėjo manau sutrikti
Tikriausiai taip
mazyle parašė:
Sveikos, prasau pagalbos, ka daryti. siandien 16dpo pradejau rudai teplioti, antradieni buvau priduoti kraujo
Aš nulekciau
mazyle parašė:
Galimai pasišalina koks senas kraujas,kartais pasitaiko,kad mėnesinių dieną gali pateplioti. Stebėkit kiekį, galit susiskambinti su ginekologe
Nainaa parašė:
Merginos 🥹
10dpo,matot?
matau!
Saulėtekis parašė:
Ar daug jums teplioja?
Atrodo tyrimai gerai, testai irgi gražiai ryškūs.
neskauda nieko.. net nezinau..
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai