2014.07.07 23:11 (prieš 12 m.)
dzintariuxxx parašė:
Nu jie vargsai kencia riksmus nuo 8 iki 11. Todel manau, kad diegliai. Mum to nebuvo, tai nezinau nei ka patart
Tegul pasidaro kakucio tyrima, buna kitiems diegliai nuo bakterijos zarnyne, jeigu viskas gerai tai daug ka probiotikai galebeja. O ir mamai grieztai maista ziuretis.
Auksine25 parašė:
Va..buvau nulekus iki parduotuves
greit apsirengem su mazaja:)) ir nulekem pieniuko vyrui parnest:)) nes pastoviai dbr vel kai pradejo sportuot tai milkseikus ger…
Kokia grazuole
as saviske vis snekinu, kad nusisypsotu objektyvu, bet ji tik i telefona ziuri ir viskas
Auksine25 parašė:
Aciu Anulka, mmmm...nu joa...idomios, sudetingos, nenuspejamos, keiciancios nuomones, nuotaikas ir daug daug ka vienu metu
bet...lb geros
bent AS
Maniskis dvynys
tai geras zmogus, bet kartais taip norisi uz koju ir i siena, isveda jis mane is kantrybes, kaip mazas vaikas dar vienas jis man.
sakau tureciai dar viena vaika tai buciau daugevaike mama
mazas23 parašė:
Nezinau..sjaudo..diena apie 5-7min valgo su spjaudymais. O vakare isvis atsisako. Tai tenka nutraukto pienuko duoti. Neima papulio ir psio. Jau visas pozas isbandzi…
Lieso pieno nera!!!!! Baik!!!
daktare musu sake kad is papuliu gali, kad ir vanduo begti, vaikui tinka jis toks koks yra!!!! Ir lieso pieno nebuna! Tu gal priespieni tik nutrauki? Kiek laiko trauki?