warliukas parašė:
O kiek paaugot? Mes tik du cmO pirmasis per pirma men 5 cm soktelejo.Kiekvienas vaikutis skirtingai
![]()
du... man kazkaip mazai atrodo. ir susinerwinau ir db net neatsimenu kiek sworio sake.
warliukas parašė:
O kiek paaugot? Mes tik du cmO pirmasis per pirma men 5 cm soktelejo.Kiekvienas vaikutis skirtingai
![]()
du... man kazkaip mazai atrodo. ir susinerwinau ir db net neatsimenu kiek sworio sake.
illoniukia parašė:
MAmytes patarkit, mano mergyte pradejo priaugineti svorio, maitinamies mp, bet ji per ilgai miega, apie 4-5h, ir ka bedaryciau neina jos pakelti, na buvo kad kelias…
mano mazasis diena galetu visa ismiegot, bet as po tam tikro laiku pasiimu ji keiciu pampersa, tai prabunda, bet prie papuko vel nulusta, tai nakti taip ir vargstam nemiegam, nes pasiurbes biskiuka uzmiega nori padet i lovyte pabunda ir taip kokias tris valandas kol pavalgom, nes ir pati uzmiegu as..
ligitta parašė:
mano mazasis diena galetu visa ismiegot, bet as po tam tikro laiku pasiimu ji keiciu pampersa, tai prabunda, bet prie papuko vel nulusta, tai nakti taip ir vargstam…
Pas mane ta pati situacija,tai ir leidziu dabar salia gulet ir kabet ant papo nes tetukas gryzta is darbo ir isskirsto visus i savo lovas tai mes kol jo nera meile plesiam pas tevelius lovoj
adriuke parašė:
Nesinervuok, kita men daugiau paaugs
o lapuko neduoda su ugiu ir svoriu? Mum uzraso kiek paaugam kad neuzmirstume
O tas augimo šuolis gali prasidėt ir mum? Nes ryt bus mum 3 savaitės. O šiandien mažasis kaip patrakęs visą dieną tik ant papo, pasnaudžia pusantros val. Ir vėl prabunda ir atrodo tik spėji pampį pakeist, pabendraut, pavaikščiot po kambarius ir vėl zirzia papo. O dabar užmigo tik ant krūtinės pasidėjus. Nes su papu nervavos-pačiulpia ir spauja ir vėl ima ir raukos..paskui kuriam laikui aprimsta. Galvojau diegliukai-bet tai nuo jų pastoviai gal rėktų...
ir guli sau ant mamos krūtinės laimingas
illoniukia parašė:
MAmytes patarkit, mano mergyte pradejo priaugineti svorio, maitinamies mp, bet ji per ilgai miega, apie 4-5h, ir ka bedaryciau neina jos pakelti, na buvo kad kelias…
manoji taip pat diena ismiega po 4-5 val. Daktare man sake ,kada nori miega kada nori valgo. I jokius rezimus nestatyt. O kai klinikose gulejom,sakydavo kelt kas 3 val . Nesamone mes jau po 1d atgacom numesta svori. Valgo daug,po to daug miega
tik va siandien su pilvuku prasidejo...
geltona lelija parašė:
Pas mane ta pati situacija,tai ir leidziu dabar salia gulet ir kabet ant papo nes tetukas gryzta is darbo ir isskirsto visus i savo lovas tai mes kol jo nera meile …
O tu neuzmiegi?
25 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai