Laima121 parašė:
1 kart dienoj, 1 pries uzmiegant ir 2 kart nakti
o daug vandenuko geriat?
Laima121 parašė:
1 kart dienoj, 1 pries uzmiegant ir 2 kart nakti
o daug vandenuko geriat?
nerigute123 parašė:
as saviskio bucinuka suprantu kai apzioja skruosta pavyzdziui palaiko kazkiek ir atsitraukia su sypsena ziuredamas i akis.tada visas zandas buna seiletas bet...…
A nu sitaip ir mane buciuoja
ir I barzda kanda patenkintas
Jordana_27 parašė:
Pati nesitikejau, bet kai pasakau pabuciuok mamyte, tai taip nedrasiai,ramiai prisiliecia prie mano lupu, o po to suvokia, kad kazka gero padare, tai ant tiek dziau…
Neitikima
fantastika jetau kaip laukiu kad atbegtu ir pabuciuotu ir kad teti pasauktu
idomu koks bus jo balselis
meilybes parašė:
Sveikos mamytes , kurios maitinate mp , kiek kartu per pera Jusu leliukai valgo mp?
Du
pusryciam ir vakarienei
vandens duodu pries antrus pusrycius, pries pietus ir pries pirma vakarienie
Jordana_27 parašė:
Mano mazyte nuo vakar pradejo mane buciuoti, kaip miela negaliu![]()
O maniske jei sedi salia, vis siekia apsijabint kakla mano
meilybes parašė:
Sveikos mamytes , kurios maitinate mp , kiek kartu per pera Jusu leliukai valgo mp?
Pries miega,nakti,ryte ir pries pietu miega. Apie 4-5kartus. Kiek jus?
ferfela parašė:
Kaip sugijo jusu maziuku tuberkuliozes skiepas? Maniskei puliukas uzsidejes as nzn gerai padariau bet sektiek isspaudziau,bet dar matosi kad dar yra. Ar reikia pasi…
Papuliuoti gali iki metu.
ferfela parašė:
Kaip sugijo jusu maziuku tuberkuliozes skiepas? Maniskei puliukas uzsidejes as nzn gerai padariau bet sektiek isspaudziau,bet dar matosi kad dar yra. Ar reikia pasi…
Pas mus viskas sugijo niekad nepuliavo
ferfela parašė:
Pries miega,nakti,ryte ir pries pietu miega. Apie 4-5kartus. Kiek jus?
ferfela parašė:
Pries miega,nakti,ryte ir pries pietu miega. Apie 4-5kartus. Kiek jus?</blockq
ferfelaryte, apie pietus ir vakare, bet atrodo kad ne po daug jo ir tevalgo
meilybes parašė:
5ryte, po pusryčių prieš miegelį apie10, tada po pietų dar apie 13h., paskui dar kartelį maždaug 17h. ir prieš nakties miegą apie 20h. Tada naktį apie 1. Ir vėl 5 ryto. Maždaug taip 5-6 kartai gaunasi. Bet mes be čiulptuko (soskės) augam, tai kartais ne tiek valgo kiek prisiglausti nori. "Normalų" maistą valgo jau 3 kartus.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai