Jjuoste parašė:
Sveikos, būsimos mamytės,
Esu naujokė šiame forume, bet turiu labai neraminantį klausimą, gal kuri galėtų pa…
butinai pasirodykit
Jjuoste parašė:
Sveikos, būsimos mamytės,
Esu naujokė šiame forume, bet turiu labai neraminantį klausimą, gal kuri galėtų pa…
butinai pasirodykit
gintare parašė:
Sveikutesturiu cia toki klausima nepatogu,vakar ryte maudziausi ir kai islipau is duso apsivyniojau ranksluosty ir kaip visad kuiciausi prie veidrodzio,dejau zi…
Sveika, as vietoj taves iskart ginei pasirodyciau, maza kas, geriau apsidraust
Sveikos
as neseniai is gyd. Paziurejo vel kakleli, pamatavo... Tad oficialiai dekrete nuo siandien esu ;) tad daugiau gulimas rezimas, gaila, kad negalesiu nuveikt to, ka buvau suplanavus... Dirza man irgi butina nesiot, bet jis reikalingas tik kada vaikstom ;) mano leliukas jau isistates i vieta... Tad tikiuos islys kada bus laikas
gintare parašė:
Sveikutesturiu cia toki klausima nepatogu,vakar ryte maudziausi ir kai islipau is duso apsivyniojau ranksluosty ir kaip visad kuiciausi prie veidrodzio,dejau zi…
zinok man su pirmu nebuvo jokio kamscio isejimo tik nubego nedaug vandens tarsi buciau pasisiojus. patarciau nueit pas gine
gintare parašė:
nepergyvenk tiesiog gal kai prauseis vandens pateko ar vel kaip buna ir man taip...o del apsisiojimo tai irgi viskas gali but, pati va tik kaip ciaudau ir pliumpt apsisioju,
net sarmata ir sakyt...
gintare parašė:
sveika,man vakar vakare ir vonioj tas pats nutiko ir nesupratau kas cia ivyko,atrodo visada jauciu kada slapintis noriu
o vizitas pas daktare tik ketvirtadieni... o po sio ivykio ir lelius dar labiau suaktyvejo,ir nezinau ar cia tik sutapimas
matyt sutapimas, seip net kursuose sake, jog po vonios daznai nestukei buna kad atrodo jog vandenys, o ten pasirodo tik vandenukas susikaupes viduje.
buna kad nesijaucia kai pasislapini, o buna kad jauciasi
tam nemaloniam ivykiui reikia naudoti Kegelio pratimus kasdien ir kuo daugiau , pades
ir gimdyt lengviau bus
Pugzliukas parašė:
sveika,man vakar vakare ir vonioj tas pats nutiko ir nesupratau kas cia ivyko,atrodo visada jauciu kada slapintis noriuo vizitas pas daktare tik ketvirtadie…
bet aisku, visada galit kreiptis i ligonines gydytojus jei baiinates
verciau nerizikuot, seip jei vanduo pradeda prateket, tai vaiko judesiai paskui mazeja ir atsiranda saremiai
defliuna parašė:
bet aisku, visada galit kreiptis i ligonines gydytojus jei baiinatesverciau nerizikuot, seip jei vanduo pradeda prateket, tai vaiko judesiai paskui mazeja ir at…
o man su pirma isvis nei kamstis ejo nei vandenys bego tiesiog saremiai prasidejo,nesuprai kada tikrai sunerimti
Ziuriu visom prasidejo trecio trimestro "fainumai", as va jauciu jei tik daugiau kazko suvalgau, iskart atrodo skrandis plys... Kai valgai nesijaucia ka pavalgei... Bet paskui tai spaudimas toks... Tai gerai daug nevalgysiu, svorio jau pakankamai priaugau.. Va siandien svere, ai + 11 kg jau mano sask. daugoka, jau is veido tokia apvali pasidariau... Zodziu reika susiimt ir nebevalgyt saldainiu...
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
teks pakentet turbut iki gydytojos vizito.