Balta rožė parašė:
Aš ir žiūrinėjau šilainių mamukų forumą, bet ten jau senas 2-3 metų senumo... tai ir pagalvojau, kad reiktų naujo su naujom mamytėm...![]()
as irgi jame sededavau
bet kazkaip tas bendravimas po gimdymu nebevyko
Balta rožė parašė:
Aš ir žiūrinėjau šilainių mamukų forumą, bet ten jau senas 2-3 metų senumo... tai ir pagalvojau, kad reiktų naujo su naujom mamytėm...![]()
as irgi jame sededavau
bet kazkaip tas bendravimas po gimdymu nebevyko
devaki parašė:
ir kaip tau ji?seip man sake kad ji kysininke tai as kadangi nedaviau jai nieko tai vat paskutini menesi nebesilankau pas ja
nes ji nepastebejo kad del sunki…
Nu del kysiu,tai nežinau,nesiuliau nei karto ir net neitariau,kad galetų tokia būt. Klaidų tai buvo privelus mano kortelej. Nestumas kelintas nesuskaičiavo,i dekreta anksčiau isleido apsiskaičiavus. O kai reikejo jau dekretan eit,sako:Oi,negaliu leist tavęs,tau dar anksti! Kas čia taip suskaičiavo???:-D Ir dar siaip visnkių žioplybių,bet aš nepriekabi,kol tai neatsiliepia tiesiogiai sveikatai mano ar vaikelio
Balta rožė parašė:
nu bet buna forumu kur mamos pagimdo ir taip susibendrauja kad tas forumas pasidaro ilgametis visos taip susidraugauja kad su gimtadieniais net sveikinimus pastu siuncia dovaneles ir pan..man tai smagu kai tiek daug bendraminciu juk visos vietines su panasiais interesais as pvz kol nebuvau nescia man tokie forumai neidomus buvo bet dabar ziuriu net ir draugu ratas darosi tik su tom kurios turi vaiku kyla milijonai klausimu norisi pasitarti...
jaunabusimamamyte parašė:
turiu klausimeli kuri vaikuti uzregistravusi silainiu seimos sveikatos centre prie drusku gidyklos...kai gime vaikiukas reikejo tik paskambinti ir pasakyti kad gime…
Aš gidėjau jog vyras turi nuvykti su mažylio gim. liudijimu užregistruoti vaikutį pirmiausia... bet čia gal reiktų, kad papasakotų jau esamos mamytės.
devaki parašė:
ten tikslas buvo kitas visos labai gimdyt bijojom o ir seip su problemom susirinke buvom paverkdavom ir tiek![]()
tai labai smagu kai gali ne tik dziaugsmais bet ir skausmais pasidalinti matyt nedraugiskos ir nenusiteike bendrauti mamos buvo kad isnyko forumas
o del gimdymo baimes tai as irgi jau po truputi bijot pradedu labai skausmo as bijau nezinau kas bus
as per menesines greitaja kviesdavausi nes alpdavau vemdavau nuo skausmo tai ir vaistu isgert nuo skausmo negaledavau nes vos tik kazka i burna ir isvemdavau tai tekdavo kviestis greitaja kad nospos i uzpakali suleistu
po to savaite vaiksciodavau su skaudanciu uzpakaliu
o viena kart atsimenu issikvieciau paskambinu ir sakau.....atvaziuokit nes numirsiu
atvaro pas mane renomobilis galvoja rimtai zmogus mirsta o as guliu salto prakaito ispilta su menesiniu skausmais tai ta medike sako vaikeli kaip tu pagimdysi????? tai sie zodziai mum su vyru dabar galvoj sukasi
reke77 parašė:
Nu del kysiu,tai nežinau,nesiuliau nei karto ir net neitariau,kad galetų tokia būt. Klaidų tai buvo privelus mano kortelej. Nestumas kelintas nesuskaičiavo,i dekret…
tai vat man tiesiogiai tas pasijaute ir ta diena turejau kartu eit pas savo seimos gydytoja del kraujo tyrimu tai ta uz galvos susieme
uzdraude lankytis tiesiogiai, sako as tau tiek siuntimu prirasysiu i klinikas kiek tik reiks. aciu dievui pasitikrinau ir viskas gerai vaikeiui, o mane nuvare iki beproto sunkios anemijos ( mazakraujystes) kad su gelezies laselinem sedejau klinikose.
daugiau as pas ja kojos tikrai nekelsiu. turiu savo sena ginekologe kuria pakeiciau vien del vietos nes nebuvo patogu vazinet i sancius
susiskambinau ji manes jau laukia po gimdymo.
Balta rožė parašė:
Aš gidėjau jog vyras turi nuvykti su mažylio gim. liudijimu užregistruoti vaikutį pirmiausia... bet čia gal reiktų, kad papasakotų jau esamos mamytės.![]()
ryt eisiu pas gine tai reiks registraturoj issiklausineti visko...
jaunabusimamamyte parašė:
turiu klausimeli kuri vaikuti uzregistravusi silainiu seimos sveikatos centre prie drusku gidyklos...kai gime vaikiukas reikejo tik paskambinti ir pasakyti kad gime…
seip tai priregistruoti reik. registracijai reik vaiko gimimo liudijimo. ateit ateis nebent tavo gydytoja jei su ja is anksto kalbesi kad noresi pas ja kartu vaika prisirasyti.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai