rituciukas 86 parašė:
cia mamo vienoj puslytej
Kaip Idomiai, neteko matyt niekada taip ;)
rituciukas 86 parašė:
cia mamo vienoj puslytej
laura31 parašė:
Nuejau as Airijoje pasakiau.kad nescia bloga vemiu tai israse bilioteni be atgalines datos kada noresiu gerai jausiuos tada ir sugrysiu i darba o parase tai pregnan…
Ir tada darboviete tau moka kaip daktaro nustatyta nedarbinguma? Neskaiciuoja nei kaip atostogu nei kaip neapmokamu ar dar ko?
Kurioj jus laura31 Airijos dali randates?
Na bandysiu, bet kazin Ar airijoj ir anglijoj Taip pat, girdejau skiriasi dalykai siek tiek Ten
df.justina parašė:
Ir tada darboviete tau moka kaip daktaro nustatyta nedarbinguma? Neskaiciuoja nei kaip atostogu nei kaip neapmokamu ar dar ko?![]()
df.justina parašė:
O kaip Airijoj gauti nedarbinguma? Pas ka tarkim kreiptis? Gal pakomentuotumet?
Pirma buvau pas lietuviu gp Ausra Sumskiene, ir ginekologa Kazlausla tai jie man israse, o pas vietiniu tai tik sia sav eisiu
rima-iene parašė:
Taip skaitomi identiski dvyniai, is vieno pasidalina i du del to man toks sokas ir buvo kaip suzinojau
rituciukas 86 parašė:
Taip skaitomi identiski dvyniai, is vieno pasidalina i du del to man toks sokas ir buvo kaip suzinojau
Taip pat smagu. Tik ar nebus problemu atskirti kai gums? ;)
spanguole93 parašė:
Na bandysiu, bet kazin Ar airijoj ir anglijoj Taip pat, girdejau skiriasi dalykai siek tiek Ten
Kiek zinau UK ( siaurinej airijoj) lengviau su tais dalykais. Man uz 2 savaites biliotenio sumokejo kaip uz 1darbo savaite. O sese gyvena Dubline, tai stengiasi neimt biliotenio visai
rima-iene parašė:
Taip pat smagu. Tik ar nebus problemu atskirti kai gums? ;)
Tai vyras del to labiausiai siai dienai pergyvena
rima-iene parašė:
Kiek zinau UK ( siaurinej airijoj) lengviau su tais dalykais. Man uz 2 savaites biliotenio sumokejo kaip uz 1darbo savaite. O sese gyvena Dubline, tai stengiasi nei…
Uz savaite moka 188 eurus pietinej Airijoj
UK gp neduoda biliotenio iki 5darbo dienu, 5dienas gali neiti tik siaip pranesus kad blogai jautiesi ar sergi, o jeigu po tu 5 dienu dar negali gryzti i darba tada vel eini pas gp ir tada israso bilioteni. na bent jau pas mus taip
o kaip del biuliotenio ismokejimo tai as nezinau.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai