meidusia parašė:
Aš ir laukiu ? nes dabar neparodytų tikriausiai dar. Bet taip jau idomu ?
Kada Jum mmm turi buti? As taip nesulaukiu to laiko ?
meidusia parašė:
Aš ir laukiu ? nes dabar neparodytų tikriausiai dar. Bet taip jau idomu ?
Kili parašė:
Man lygiai tokiu pat metu kaip ir jums, pagal tą foyo kurią buvote įkėlus ?
meidusia parašė:
Man lygiai tokiu pat metu kaip ir jums, pagal tą foyo kurią buvote įkėlus ?
Aaaa. Laikom kumštukus viena už kitą ❤?
Jungiuos ir as, testa darysiuos rytoj, jau siandien guli tasej, bet bijau, kad gali dar neparodyti. Ciklas 29-35 dienos, siandien 30cd, menesiniu nera, maudimu jauciau, krutine jautri, bet ryskiausias pozymis tai pilnas veidas spuogu. Mane visados isberia pries susergant, bet sikart tiek daug, kad dar nebuvau taip macius, gal sakau jau hormonai tvarko reikalus... :)) Labai noreciau prie jusu prisijungti!! ?
sandruttina parašė:
Jungiuos ir as, testa darysiuos rytoj, jau siandien guli tasej, bet bijau, kad gali dar neparodyti. Ciklas 29-35 dienos, siandien 30cd, menesiniu nera, maudimu jauc…
Man tas pats! Spuogų pilnas veidas, nors gyvenime tiek neturėjau. Tai tikiuosi tai tikras vaikelio pranašas ?
Sveikos mamytes. Mano mm turi savaitgali pasirodyti, bet manau nebepasirodys
buvau 2017 metu kovinuku grupei, bet mano sūnus mire po sirdies operacijos. Balandzio 22 palaidojom... pradejom planuoti ir iskart zirniukas pakibo. Tai tikiuosi kad sitas nestumas bus laimingas
bandysiu kuo greiciau pas ginekologe pasirodyti nes nuo CP praejo ti 5 men ir esu padidintos rizikos grupeje del vaiko sirdies ydos.

18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai