stasike parašė:
Į kalendorių įsirašau, kad nepamiršt![]()
Reikia ir man jau pasižymėti ir nepamiršti
stasike parašė:
Į kalendorių įsirašau, kad nepamiršt![]()
Reikia ir man jau pasižymėti ir nepamiršti
Mamytės, laimėkit ateinančiam savo kūdikėliui 😊 https://www.facebook.com/398167834111301/posts/554457471815669/
Ariele85 parašė:
Esu is klaipedos ir fotosesijai pasirinkau Irmos Stonienes fotografijos del sukneliu nezinau bet manau ivedusi i google tikrai rastumet kazka sau.
As irgi pas ja darysiuosi🤩
CCandy parašė:
Klausimelis, o kada zieda rekomenduojama nusiimti, nepamenu
Aisku ziurint pagal situacija, bet mazdaug🙂
Žiūrėkit, kaip jaučiat - su pirmu pajutau tinstančias rankas, tai gal porą sav. Iki gimdymo buvo. Su antru tik gimdykloj nusiėmiau, nes ėmė kažko nervinti. Jei netinsti, svoris labai neauga, netrugdo tie žiedai.
Sveikos, retai rasau, nes kazkaip antras nestumas, tai ir to laiko nera per daug sedet forumuose kai turi jau viena vaikuti
kai laukiausi pirmos, buvo viskas labai idomu iki smulkiausiu detaliu.. o jau kai zinai beveik viska, tik kartais ikisu nosi
maciau kai kurios merginos apie skausmus rase.. Tai gal yra tokiu kuriom yra Simfizitas vadinamas? nu man toks skausmas yra gaktikaulio... kai reikia atsistot tai vos ne iki asaru jau.. kai reikia lovoj apsiverst, turiu atsisest... Gyvenu UK, tai reikia bandyt pas daktarus papult...
gal tiesiog po pirmo gimdymo atgal dubens kaulai iki galo nesuejo..
Tai klausimas, ar galvojat kazka po nestumo, kazkokius spec korsetus ar dirzus nesiot? gal jau turit nusiziureja kazka? gal kokiu patarimu?
Aciu visom
Aš mamų mugėje esu buvus paskutine diena kai jau 70 proc nuolaidos, tai nepalyginsiu su pačia pradžią, bet rūbų randu su 70 proc nuolaida ir na vos ne uz dyka
aišku jau knygutes, žaislai išrinkti.. Bet irgi šį bei tą nutveriu, šiais metais bandysiu manau pačioj pradžioj kai išleidžiamos nesciosios, nes noriu vaikams puzzliu uzpirkti.
CCandy parašė:
Nors svoris ir neauga, dar vis is leto ataugineja 6 kg kurie nukrito kol pykino, bet buvo kelis kart labai patine pirstai tai nusiemiau ziedus
pirmo nestumo metu gal likus menesiui iki gimdymo nusiemiau
Deiti parašė:
Sveikos, retai rasau, nes kazkaip antras nestumas, tai ir to laiko nera per daug sedet forumuose kai turi jau viena vaikutikai laukiausi pirmos, buvo viskas lab…
Sita skausma ir as turiu. Ginekologas Sake nieko nepakeisiu, reik laukti kol pagimdysiu. Kluba ir gagtikauli man skauda stipriai. Ypac ilgiau pagulejus ar pasedejus ir poto babdant atsistot labai skauda. Plius strenas skauda. Visas komplektas. Ir Venu varikoze dar atsirado.
Laura86S parašė:
Tai galit internetu pildyti. Jus pazymit data, kad ir kovo 1d, kad atsisakot ismokos, o senelis pildo prasyma, kad ismoka skirtu nuo kovo 1d.
CCandy parašė:
Kazkaip nereikejo ziedu imti
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai