vres parašė:
Ar visu vaikai jau kalba?
Pamazu jau taip
vres parašė:
Pamazu jau taip
vres parašė:
Toli gražu... Viskas ir visi mama 😀
vres parašė:
O jetau, ne. Vyras papa, aš irgi 😃 Nors ir daug kalbu su ja,viską pasakoju,bet ji užsispyrus, nepatinka nueina ir galiu sienai pasakot 😀
vres parašė:
Mūsų pramušė tik prieš 2 gimtadienį ant kalbos, net sunku patikėti, kiek pasako, nedaug pas jį vaikiškų žodelių, bet mes patys jų ir vengėm sakyti. Bet aplinkoje yra panašaus amžiaus vaikų, tai tikrai labai įvairiai - kas dar daugiau, kad daug mažiau. Pagal raidos gaires 2 metų turi pasakyti dviejų žodžių junginį/sakinį, tik tie žodžiai ir vaikiški skaitosi, pvz., mama ne, [vaiko vardas] niam, tėtė atia, auau niam, mama br ar pan. Tai jei tas junginys jam kažką reiškia, jis tuo kažką pasako, viskas gerai
vres parašė:
Oi tikrai dar ne. Mes susikalbam. O kitiems dar labai sunkiai
vres parašė:
Mano nelabai, savo kalba tauskia daug, bet kad pasakytu mama noriu sumustinio tai dar toli :)) adidaaa, mana, au au, nu tokiu visokiu perliuku turi, as suprantu ka jis nori pasakyti, bet kad paimtu ir pasakytu, prasiau siuntimo i raidos centra, bet nzn ar eisim, darzely dar nelqbai ir kiti vaikai kalbantis.
DMBM parašė:
Mano nelabai, savo kalba tauskia daug, bet kad pasakytu mama noriu sumustinio tai dar toli :)) adidaaa, mana, au au, nu tokiu visokiu perliuku turi, as suprantu ka …
Darzely mums sake nepergyventi jeigu vaikas nekalba i metu gala sako pramoksta. Dabar jie pradeda veliau kalbeti.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai