vres parašė:
Sveiki, ar visi vaikai jau kalba?
Na mūsų dar ne.
vres parašė:
Na mūsų dar ne.
Sveikos, kaip gyfote vaikus namų sąlygomis, kai koseja beperstojo? Jau du kartus net šiek tiek veme, maistu, snargliais..;( nuo to kosulio. Gal kažkas turite kokį gerą metodą gerklės gydyt? Aišku kad mus matyt čia nuo snargliu.. nes kvėpuoja tada naktį per burną.. ir su pirštukų miega
Katakitoka parašė:
Sveikos, kaip gyfote vaikus namų sąlygomis, kai koseja beperstojo? Jau du kartus net šiek tiek veme, maistu, snargliais..;( nuo to kosulio. Gal kažkas turite kokį g…
Labuka.Mes asmeniskai susirgom darze...gavosi pradziai tik sloga ,bet tokia baisi....zalia,varvanti...ko tik nedarem...ko tik negerem...6sav...ant galo koset pradejo taip ,kad baisu...atsikosti aisku bet kosulys pjaunantis...buvom pas daktare,tipo atsikosti gerai labai,daug arbatu,sirupu praeis...ziuriu ,kad tempe pradejo sokinet nuo 37.5-38.3,jau tada nelaukiau nieko veziau i priimaji ,padare krauja ,plaucius prasviete ir gavos taip ,kad bronchitas ir angina...o be antibiku niekaip neapseje butume...nors gauname pirma syk juos ,bet pradejo geret sekancia diena jau..patikekit...siaucia kazkokia bjaurastis dabar ,tai simptomai toki pat visu...sloga ,kai vaikas negali net kvepymuot siaubas...gavom gaminamus lasus pagal recepta ir pasveikom per savaite
migliuke.m parašė:
Labuka.Mes asmeniskai susirgom darze...gavosi pradziai tik sloga ,bet tokia baisi....zalia,varvanti...ko tik nedarem...ko tik negerem...6sav...ant galo koset prade…
Man su vyresneliu panasiai kirba mintis kazka day cia tikrinti,nes jau 5d kaip ale issveikes tik kosulys.Nakti pvz 4ryto uzejo toks kaip priepolinis non stop kosulys rodos nori iskoseti kazka jis...
Isgere arbatos uzmigo praejo
migliuke.m parašė:
Labuka.Mes asmeniskai susirgom darze...gavosi pradziai tik sloga ,bet tokia baisi....zalia,varvanti...ko tik nedarem...ko tik negerem...6sav...ant galo koset prade…
Oho rimtai čia.. ir aš bijau pas mus jau kažkas ne taip.. nes kosedamas net pradėjo rimtai vemt ;( matyt nuo snargliu.. nes nemoka juk jų isspjaut ;(
karolinna parašė:
Labas, gal yra šiame tarpe vaikučių kuriems paėmus iš nosies tepinelį buvo rasta streptokoko bakterija? 🙈 Ydomu kaip sekėsi sveikti ir pan.
Labas, aš pati turėjau šita bakterija kai buvau paauglė tik ausyje. Tai gijimas buvo labai ilgas, turėjau ausies infekcija kuria reikėjo gydyti antibijotikais, bet man buvo pasakyta, kad tie antibiotikai tik padeda augti tai bakterijai, tai kai infekcija išsigydžiau, bakterija gydziau tepaliuku.
vres parašė:
Mes nekalbam dar
Sveikos, aš gal ne vietoje to klausiu, bet įdomu ar yra čia namų psichologų? Arba tų kurios eidvo kažkokių klausimų panašiu pas psichologą. Mūsų mazius 2.6 mėn kai atsirado sese LB pasikeitė.. aišku ir toks amžius.. kur jau prasidėjo noriu kad padetum, ne mama nepadėk, ateik, išeik, padedi blogai, nepadeda ir blogai, eiti tai noriu tai nenoriu laiptais. Ir pan. Panašu į ta krize 3 metu. Bet.. dar manau susiję ir su sesės atsiradimu. Nes žymiai daugiau ir dažniau prašo manęs mamos, kad tik aš prausciau ji, kad tik aš migdyciau, kur šeimos nariai , irgi tik kad mama stebėtų ji, žaidžia tada su kitais, jei ne . .. išeina. Ir čia dar naktį pradėjo baisiai šaukti mamaaaa!! Kadangi zindau mažesnė 2 mėn dukra. Nevisada aš einu. O dažniau vyras eina ji apkabinti pagulėti.. kad vėl uzmigtu, bet jam ir šaukia.. isteriškai
. Kad.nori.mamos. vėliau aprimsta. O jau 3 naktis stovi mums po durim iir saukia. Tai vyras pas mus guldo į lovą...ir jis nenurimsta iš tiesų net ir su mumis.. aš virš valandos ji glostau.. apkabinu. Uzkloju..ir pan. Ir jis žiauriai neramus.. ir sunkiai užmiega. Net šalia.jau nzn ar čia aš susigalvoju, ar jis LB rimtai nerimauja.. ir kaip čia būt.. ar stengtis daugiau eit pas jį pačiai. Nors vyras pyksta.. sako kad aš nuolaidziauju.. o Man rodos jis tikrai jaučia didelį nerimą ir manęs jam per maža. Nes ir į darželį tėtis dažniau veda ir pasiima ir namie va guldo tėtis.. ir tada jis naktį pradeda ta isterini rekima. Ar čia praeis? Ar reik LB sunerimti ir bandyti susitarti su vyru, kad dažniau man leistų ji migdyti.. ir Vest i darzeli.. ( nes kiekviena rytą jie ginčijasi . Kad nenori mažas keltis . Ir rengia ji verkianti.. , o Kai as.. būna net šypsosi, daug pasakoja kas jo lauks.. ką veiks ir pan, ir eina rengiasi ramiau.) Nes aš šiek tiek paguodziu kad suprantu jog sunku keltis.. apsikabina, pasikalbam, ir rengiamės. Tai man ar čia su jaunesnio vaiko atsiradimu susiję.. ar mūsų.su vyrų skirtingų modelio elgesiu, ar čia ta krize.. žodžiu. . Kas gal kažką patars? Ar panašiai buvo? Yra?
Katakitoka parašė:
Sveikos, aš gal ne vietoje to klausiu, bet įdomu ar yra čia namų psichologų? Arba tų kurios eidvo kažkokių klausimų panašiu pas psichologą. Mūsų mazius 2.6 mėn kai …
Manau, kad jūs pati viską jaučiat geriausiai, ko reikia jūsų pirmagimiui, tik nesuprantu, kodėl dar abejojat. Mamos daugiau reikia, faktas.
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai