Eglė2 parašė:
Sveikos, ka darote dėl užkietėjusiu viduriuku? Jau nebezinau ko griebtis, nebeduodu ryžių, kukurūzų, slyvų tyrele nebepadeda:/
O burokėlius bandete?
Eglė2 parašė:
Sveikos, ka darote dėl užkietėjusiu viduriuku? Jau nebezinau ko griebtis, nebeduodu ryžių, kukurūzų, slyvų tyrele nebepadeda:/
O burokėlius bandete?
Zybse parašė:
O burokėlius bandete?
Seniau bandziau, tai labai nevalgė. Mano aplamai labai nevalgi. Praktiškai visu daržovių atsisako ir mėsos. Jei pasiūlai iškart pradeda žiaugčiot. Tai visa jos mityba šiuo metu yra vaisiai, Aptamil ir dar kartais košių sutinka valgyt
O su kuo jus burokėlius maišot? Ar tiesiog vienus sutrinat?
Eglė2 parašė:
Seniau bandziau, tai labai nevalgė. Mano aplamai labai nevalgi. Praktiškai visu daržovių atsisako ir mėsos. Jei pasiūlai iškart pradeda žiaugčiot. Tai visa jos mity…
O kaip mazajai su hemoglobinu, nenukrites del mesos nevalgymo? Burokelius, bent jau as, duodu 1-2 k. per savaite, sutrinu su kitom darzovem, pvz, kalafioru, moliugu, brokoliu, pridedu krapu. Kadangi burokeliai priduoda saldumo, tai musiskis labai noriai valgo. O del mesos, tai patariu pabandyti jau paruosta mesos tyrele. Ja duodavau, kai musu vyrutis dar tik po pora saukstu kabindavo. Siaip skoniai, neziurint mesos rusies (versiena, jautiena, kalakutiena) man tikrai patiko.
Ir siulau bandyti dazniau siulyti kruopas (skaninkit kokybisku aliejumi, sviestu, vaisiu tyrele), skaidulos, lasteliena, kuriu gausu kruopose, paskatins peristaltika.
Eglė2 parašė:
Seniau bandziau, tai labai nevalgė. Mano aplamai labai nevalgi. Praktiškai visu daržovių atsisako ir mėsos. Jei pasiūlai iškart pradeda žiaugčiot. Tai visa jos mity…
Aš verdu košę su burokėliais. Mėsa jautiena arba veršiena, burokėlis, bulvė, morka ir obuolys. Tai kai valgo šios košės kitą dieną būna daug laisvesni viduriukai.
Bet jei labai linkę kietėti viduriukai tai bulvės ir morkos nedėčiau.
Zybse parašė:
Aš verdu košę su burokėliais. Mėsa jautiena arba veršiena, burokėlis, bulvė, morka ir obuolys. Tai kai valgo šios košės kitą dieną būna daug laisvesni viduriukai.
…
Kokia įdomi idėja įdėti obuoliuo.. net nesugalvočiau
Amadra parašė:
O kaip mazajai su hemoglobinu, nenukrites del mesos nevalgymo? Burokelius, bent jau as, duodu 1-2 k. per savaite, sutrinu su kitom darzovem, pvz, kalafioru, moliugu…
Na tikiuosi hemoglobinas nenukritęs, nedarėm tyrimu tai sunku pasakyti. Na aš irgi bandysiu burokėlius su moliūgų trinti.
O pirktine mėsos tyrele bandėm, tiksliau bandėm turbut jau visas rūšis
. Tai toks vaizdas kad vaikas apsivems
Jokia netinka
Agile parašė:
Sveikos, mamos. Klausimas maitinančioms- kur perkate maitinimo liemenėlės. Aš niekaip negaliu rasti patogios ir praktiškos, kad lengvai atsisektu. Gal turite savo m…
9mėnesiai
Eglė2 parašė:
Na tikiuosi hemoglobinas nenukritęs, nedarėm tyrimu tai sunku pasakyti. Na aš irgi bandysiu burokėlius su moliūgų trinti.
O bandete hipp jautiena arba vistiena, kur tik mesa, be darzoviu? As jos imaisau i namie paruosta darzoviene, nes nuo namie paruostos mesos apsivemia, o si tinka. Maisau trecdali indelio plius 150 gr darzovienes namines megstamos
Agile parašė:
Sveikos, mamos. Klausimas maitinančioms- kur perkate maitinimo liemenėlės. Aš niekaip negaliu rasti patogios ir praktiškos, kad lengvai atsisektu. Gal turite savo m…
Man lindex pasiteisino. Patinka,kad vietoje galima pasimatuot ir išsirinkt kas tikrai patogu. Buvau užsisakiusi is about you "mamalicious" firmos, nepataikiau su dydžiu,todėl teko grąžinti, bet iš pažiūros kokybiškos liemenėlės pasirodė, ateityje planuoju rizikuoti ir vėl užsisakyt😃
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai