2022.03.08 12:54 (prieš 4 m.)
Labas, mamos. 🤩
Atėjau pasibėdavot... 😂😂 O jei rimtai, tai pasipasakot ir paklaust, ar čia visoms taip. 🤷🏼♀️🤦🏼♀️🤯
Žodžiu, ar mano vienos vaikas atstoja "5vaikus"? 🔎 Atrodo, kuo toliau, tuo sunkiau... aišku, kintantys principai, bet vis tiek... Jau pastaruosius porą mėnesių maniškis neatlimpa nuo rankų. Bet taip perdėtai... Aš lakstau po namus kaip
Išdurnėjus max greičiu, kad tik spėčiau uždaryt kokias duris ar pan, kol jis neatropojo. O ropoja labai greit 🤣🤣🤣 Labai aktyvus, intenstyvus, jo visur pilna, nori tik kartu ir t.t. BET ESME, kad namų ruošą labai sunku pasidaryt, nes lipa kariasi. Plauni indus, maistą ruoši ar pan, lenda, verkšlena. Isprotėjimas. Namai kaip po karo, viskas visur apkrauta, nudėliota, perstumdyta "pagal vaiko saugumą" ar pan. Atrodo viskas tragiškai. Viskas taip užkniso. Va dabar rašau sms ir irgi kariasi 🤣 nu suprantu, tai normalu, bet tiesiog kartais važiuoja stogą, kai džiauti skalbinius reikia, puodai verda ir tt, o jis verkšlena, neatlimpa, atrodo, pačią naikina, nes vaikas "nelaimingas". Mama turi irgi darbų, bet kažkas lieka nelaimingas.. 🤦🏼♀️ Vyras daug padeda man, bet dieną nebūna vis tiek dažnai . 🤣
Kaip pas Jus? Ar irgi tokie neatlimpantys?
Negana to, dar miega miegus tik su manim net dieną, kartais pabėgu, net net kai miega atrodo, tingisi kažką daryt, nes nėr jėgų dažnai iš po naktų... 🤦🏼♀️🤣🤣🤣
Prisiskundžiau 🤦🏼♀️🤣🤣🤣
Nu nėra taip blogai, bet vis tiek, tas jo karimasis pastovus ir verkšlenimas, jei palieki žaisti ar lovytėj kol nueini atsiprašant 🚽, tai...