Nežinomaa parašė:
Sveikos Mamytės vis susimastau apie arbata vaikeliui, kokias arbatas duodate savo mazyliams ir nuo kokio amžiaus, mus jau puse metų.🙂
Kmynų
Nežinomaa parašė:
Sveikos Mamytės vis susimastau apie arbata vaikeliui, kokias arbatas duodate savo mazyliams ir nuo kokio amžiaus, mus jau puse metų.🙂
Kmynų
Nayra parašė:
Kmynų
Mums nuo kmynų labai smarkiai uzkietėjo viduriai, jie turi tokį poveikį, reikia atsargiai. Duodu vandenį tiesiog
Na mes po skiepų visdar pakarščiuojam 😕 o šiandien nubudo piktas, toks mieguistas, išgasdino tas vangumas, mišinuko negėrė, išveme ir naktį gertą, na numigo, tuomet košę bandėm, pusė suvalgė ir išvėmė, tai iki pietų pasnūduriavo vis, po gurkšniuką vandens. Susisiekiau su gydytoja, liepė dar stebėti, sakė labai panašu į roto skiepo reakciją... Dabar jau žvalesnis, gėrė pm, kelias dienas rekomendavo košių neduot, geriau skysčiai.
Mes po alergologes žodžiu negalime valgyti pieno produktų jokių, kiaušinio baltymo tai jokio kalakuto jokios vištos, jautienos ir veršienos negalima kruopų galim tik grikius ir bolivine balanda. Daržoves paliko visas, mėsa liko triušiena, kiauliena, aviena, žvėriena.Vaisius sakė po truputį visus ragauti.Tikiuosi islysim iš šitos bėrimų duobės.
Bomparyy parašė:
Dingo jau ir man uoslė ir skonis.. Žodžiu labai smagu.. Akis skauda, kūną skauda, bet maziukui nekyla jau temp, sloga kaip ir mažesnė, dėl kosulio teks konsultuotis…
Naan nueme izoliacija spalio 1d, tai cia labai sviezia, tai nieko nejauciu, gali tik po pusmecio atsistatyt. Kietiems sake po poros savaiciu grizo, na bwt man dar ne...net nejauciu kai mazasis prisidaro i pampi 😂
Bomparyy parašė:
Dingo jau ir man uoslė ir skonis.. Žodžiu labai smagu.. Akis skauda, kūną skauda, bet maziukui nekyla jau temp, sloga kaip ir mažesnė, dėl kosulio teks konsultuotis…
Aš 10 mėnesių kaip prasirgus covidu ir man pilnai iki dabar kvapai ir skoniai neatsistate. Liko pakite pieno produktų ir kiaušinių tiek skonis, tiek kvapas, dar vištiena nelabai.
linspi parašė:
Mes po alergologes žodžiu negalime valgyti pieno produktų jokių, kiaušinio baltymo tai jokio kalakuto jokios vištos, jautienos ir veršienos negalima kruopų galim ti…
Lygiai kaip mes, bet dar ir gliuteno negalim... Na vis svarstau kodėl tie vaikai tokie alergiški, dermatitai visokie lenda... Atrodo su šitom alergijom tiek bėdų kad ir antro nesinori jeigu tiek vargt reikės su dietom🙄😂😂
Bomparyy parašė:
Lygiai kaip mes, bet dar ir gliuteno negalim... Na vis svarstau kodėl tie vaikai tokie alergiški, dermatitai visokie lenda... Atrodo su šitom alergijom tiek bėdų ka…
Mano pirmasis turėjo alergine bronchinę astma tai alergiškas buvo dulkių erkutėms, buvo biški lengviau nei su dabartiniu. Na svarbu žinom maždaug nuo ko.
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai