Tirli pirli parašė:
Dar išvirus kavamalėj puikiai gaunas
Niekada nesugalvočiau 😊 aš specialiai nusipirkau garintuvą su trintuvu. Tai geriausias pirkinys. Kelios minutės ir tyrelė pagaminta.
Tirli pirli parašė:
Dar išvirus kavamalėj puikiai gaunas
Niekada nesugalvočiau 😊 aš specialiai nusipirkau garintuvą su trintuvu. Tai geriausias pirkinys. Kelios minutės ir tyrelė pagaminta.
migle141 parašė:
mums israse antibiotiku 😣😣
Jau taip iš karto? 😳 o kraujo tyrimus dare?
Erica1 parašė:
Jau taip iš karto? 😳 o kraujo tyrimus dare?
Taip, man irgi keista, bet nezinau ji apzejo plauciu paklause, pasizejo bendra tiesiog vaiko savijauta, na jis pas mane labai koso net iki žiaugciojimo, gal nera ka daugiau tokiem maziukams duoti kaip pvz sirupeli koki😣 ne nedare kraujo tyrimu
Daphne parašė:
Gal galit parodyt, kokį turit?
loony parašė:
Gal galit parodyt, kokį turit?
XXma parašė:
Tepkite eukabalio kremu krutinele nugaryte
Iki 6 mėnesių draudžiama, o iki 2 metų tik nugarą galima šituo tepti.
migle141 parašė:
Taip, man irgi keista, bet nezinau ji apzejo plauciu paklause, pasizejo bendra tiesiog vaiko savijauta, na jis pas mane labai koso net iki žiaugciojimo, gal nera ka…
Tai prie ko antibiotikai be kraujo tyrimų? Gal virusas ir visai nereikalingi jie. Kaip keista man, kai gydytojai taip aklai skiria ir dar tokiems mažyčiams...
O šiaip dėl kosulio tai taip, nėra kažkokio gydymo, jeigu virusinis. Inhaliacijos tik.
Catallea parašė:
Iki 6 mėnesių draudžiama, o iki 2 metų tik nugarą galima šituo tepti.
Daphne parašė:
Eukaliptas galimas, bet ne visų rūšių.
Būtent to tepalo anotacijoje taip rašo, dėl kitų nežinau. Nesenai vyresnėlė sirgo, tai skaičiau info lapelį.
Catallea parašė:
Būtent to tepalo anotacijoje taip rašo, dėl kitų nežinau. Nesenai vyresnėlė sirgo, tai skaičiau info lapelį.
Oi nesupratau apie kokį konkrečiai komentavot 😊
Catallea parašė:
Tikrai galima.nepasakokit ko nezinot... krema galima bet ne tepala... krema...pakartoju! Kremas ir tepalas visiskai skiriasi. Tepala nuo 6men galima.
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai