migle141 parašė:
Tai vat as irgi taip manau, net nezinau kuo čia pedeti maziukui, vaistu nelabai norisi jei ir pasiulys kazka gydytoja
Lyg ir aromama turejo tepaliuka krūtinei tepti, bet gal nuo 6men🧐
migle141 parašė:
Tai vat as irgi taip manau, net nezinau kuo čia pedeti maziukui, vaistu nelabai norisi jei ir pasiulys kazka gydytoja
Lyg ir aromama turejo tepaliuka krūtinei tepti, bet gal nuo 6men🧐
migle141 parašė:
sveikos, mano mazylis 5men koso slapiu kosuliu labai, temperaturos nera, tikrisusiai vejukas pertrauke, 😣
migle141 parašė:
sveikos, mano mazylis 5men koso slapiu kosuliu labai, temperaturos nera, tikrisusiai vejukas pertrauke, 😣
Nieko nebuvo išrašę, tik mp 🤷♀️
Katažyna95 parašė:
Mamos negaliu susidoroti su brokoliu 😄 gan kvailas klausimas 😄 kaip padaryti tyrele tirsta ? Man ji nesigauna tokia kaip moliugu ir bulviu. Ipilu ir misinuko siek t…
Tik blenderiuoti. Niekaip kitaip nesigaus.
Erica1 parašė:
Čia žiūriu Gruodinukai tiek visko jau valgo🙈 dar yra mamų, kuriuos planuoja primaitinti nuo 6men.? Ar aš viena atsilikus?😂🙈
Sveiki, ne jus neatsilikus😁 jei maitinama. MP primaitinima, tiksliau ragavimibus pradet rekomendiojama nuo 6 men, as cia skaičiau kitas mamas tai man kosmosas, vaikas 6men koses gauna 2k dienoj,įvairias, man keista, nes as dar tik sia sav pabandziau duot bulves, tai jam net neįdomu, nezino ka daryt ir visa ja isziaukcioja, manau dar nepasiruoses primaitinimui, ir neskubesiu tikrai su maistu, poto gali daug alergiju iššaukti ir pns,
Katažyna95 parašė:
Mamos negaliu susidoroti su brokoliu 😄 gan kvailas klausimas 😄 kaip padaryti tyrele tirsta ? Man ji nesigauna tokia kaip moliugu ir bulviu. Ipilu ir misinuko siek t…
Aš maišyčiau su kitomis daržovėmis tiesiog
Tirli pirli parašė:
Man asmeniškai rankinis nieko neištraukia. Ištraugdavo tik pradžioje, kai pieno buvo labai daug
Bandysiu pirmoje dienos pusėje, kol pilnesnė krūtinė, arba iš pačio ryto, bet matyt reikia reguliariai traukt, kad padaugėtų 🤔
Karalaite parašė:
Sveiki, ne jus neatsilikus😁 jei maitinama. MP primaitinima, tiksliau ragavimibus pradet rekomendiojama nuo 6 men, as cia skaičiau kitas mamas tai man kosmosas, vaik…
Mano dabar virš 5 mėn dukra vakar gavo pirmą kartą paragauti moliūgo, tai jai visai patiko, bet toks jausmas, kad ten iki skrandžio nuėjo gal koks arbatinis šaukštelis 😅
Daphne parašė:
Tik blenderiuoti. Niekaip kitaip nesigaus.
Dar išvirus kavamalėj puikiai gaunas
Daphne parašė:
Nieko nebuvo išrašę, tik mp 🤷♀️
mums israse antibiotiku 😣😣
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai