Katažyna95 parašė:
Supratau. O jus maisote kelias darzoves darydami kose ? Ar pvz is vieno ingrediento ?
Iš pradžių ragaujat po vieną, o paskui jau ragautas daržoves galit maišyti tarpusavyje😉
Katažyna95 parašė:
Supratau. O jus maisote kelias darzoves darydami kose ? Ar pvz is vieno ingrediento ?
Iš pradžių ragaujat po vieną, o paskui jau ragautas daržoves galit maišyti tarpusavyje😉
Erica1 parašė:
Aš truputį kitaip dariau. Pradžioj žinoma nuo vienos daržovės, poto dadėjau kitas, bet principu tokiu, kad pagrindas eina neutralios daržovės, kurias jau žinau, kad tikrai toliaruoja ir nei pilvą skauda, nei odos bėdų yra. Naujos daržovės pradžioj lb nedaug įdedu, kad nebūtų kokios stiprios reakcijos. Kaip aš karta vyresnėliui buvau užpakalį nuplikius su morkų sultimis. 😬 pasirodo vaikas jos netoliaravo, tai kaip nuplikytas buvo, net oda lupos. Kol pavyko išgydyti 😬 tai db naujos daržovės duodu tik vos vos. Jei tinka jau daugiau įdedu.
Agnė 1 parašė:
Valgėme bulvę, batatą,cukiniją, moliūgą, brokolį, ir žiedinį kopūstą, kokia dar daržove galiu duoti? Be morkos
Man irgi idomu, ką dar duoti galima? Burokėliu kaži galima 🤔
Krisstė parašė:
Sveiki, parsisiuskite laimingas pilvukas programele, ten viska kas menesi raso ka galima duoti
man labai praverte su pirmu ir dabar naudosiuos ja
ka dabar galite dar bandyti, tai kukuruzai
Krisstė parašė:
Aš jau pradesiu duoti po kelias daržovės vienų metu. O nuo 6 men. Ir mėsa pradeti traukti
Krisstė parašė:
Su vyresnėlė lb padėjo knyga mažylio receptai. Manau, kad ir su mažyle ja skaitysiu. Pagal knygą burokėlis nuo 6men

Erica1 parašė:
Jeigu po viena ragaut, tai kaskart imant nauja darzove pradeti nuo 1 saukstelio ? Ir poto didint ?
Erica1 parašė:
Čia žiūriu Gruodinukai tiek visko jau valgo🙈 dar yra mamų, kuriuos planuoja primaitinti nuo 6men.? Ar aš viena atsilikus?😂🙈
Nesijauskit vieniša aš su Jum😁
Erica1 parašė:
Čia žiūriu Gruodinukai tiek visko jau valgo🙈 dar yra mamų, kuriuos planuoja primaitinti nuo 6men.? Ar aš viena atsilikus?😂🙈
Aš turbūt.irgi atsilikus, nes bandem mes ta primaitinima pradėti. Ragavom bulvę ir moliugą, bet visai nesužavejo, sėkmingai valgo mp toliau. Ragausim po šaukštelį, bet ir toliau mp bus pagrindinis maistukas😊
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai