Paula Viktoria parašė:
tai kiekvienai individualiai, iki 24sav išvis gali but nereguliarus jausmai kai spardosi nes mažiukas dar.
Ačiū😉Bandysiu 😊
Paula Viktoria parašė:
tai kiekvienai individualiai, iki 24sav išvis gali but nereguliarus jausmai kai spardosi nes mažiukas dar.
Ačiū😉Bandysiu 😊
Vikuzka parašė:
Kad Jus jauciate visiskai normalu nebepirmas nestumas, su pirmu nestumu judesiukus jauciate daug veliau.
Man tai pat antras nėštumas, jau nuo 17 savaites jaučiu judesiukus labai gerai, ypač kai ramiai guliu😁
Vilmaana parašė:
Man tai pat antras nėštumas, jau nuo 17 savaites jaučiu judesiukus labai gerai, ypač kai ramiai guliu😁
Mielas jausmas 🥰 man jau 20 sav tai jauciu visur jau stovint, vaikciuojant 😃 ir net jau issejo pilvuka nufilmuot kaip banguoja 🤭 tikrai nesitikejau kad taip greit viskas jausis ir matysis 🤭❤️
Puskiniene parašė:
Kaip reikalai su judesiais? 17sav o dar beveik ramu. Kazka jauciu bet nezinau ar tai galiu pavadinti judesiu,echo metu juda bet nejauciu. Taip neramu ,o jei kas neg…
Nesijaudinkit😊 aš irgi tokiu metu kaip buvau nelabai jaučiau ka, pradėjau jaust dažnesnius judesiukus kasdien nuo 19sav, dabar 21sav jaučiasi vis dažniau ir stipriau😊
Vilmaana parašė:
Man vis dar keista, nuo pirmo nėštumo praėjo 7 metai, tai viskas kaip pirmą kartą😂
Man irgi tiek pat laiko praėjo,tai irgi kažkaip viskas pamiršta.Atrodo,kad per šį nėštumą net labiau dėl visko jaudinuosi negu per pirmąjį😁
Vilmaana parašė:
Man 3 nestumas,pirma jauciau nuo 14sav, 2 galima sakyt visa nestuma jauciau jog yra gyvybe si nestuma visiskas 0 pojuciu. Net dopleris sunkiai pagauna kai anksciau be vargo rasdavau. Visi nestumai galinei pusei. Karoce tampo nervus kaip tik gali.
ziuresim kada pricese sumanys judet.
Su pirmu aš vėlokai pajutau. Ir dabar neramu man buvo, kai 19sav pas daktarę nuėjus, sakiau, kad nejaučiu nieko. Bet tą patį vakarą sūnus ant pilvo galvytę padėjęs pagulėjo ir pradėjo eiti burbuliukai. Tai dabar neblogai jaučiasi tokie švelnūs burbuliukai, atrodo kulverstukus daro🙈🤭
Ievuciukas123456 parašė:
Man irgi tiek pat laiko praėjo,tai irgi kažkaip viskas pamiršta.Atrodo,kad per šį nėštumą net labiau dėl visko jaudinuosi negu per pirmąjį😁
Nu, pirmas nėštumas praejo sklandžiai, o šito išvis nesuprantu😂
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai