@arune parašė:
Man siandien per apziura ryte paeme krauja patikrinti cukru ir gelezi ir cukrus buvo 5.8 ir iskart skyre sita tyrima, nors visada viskas budavo gerai.
O buvot nevalgiusi prieš kraujo ėmimą?
@arune parašė:
Man siandien per apziura ryte paeme krauja patikrinti cukru ir gelezi ir cukrus buvo 5.8 ir iskart skyre sita tyrima, nors visada viskas budavo gerai.
O buvot nevalgiusi prieš kraujo ėmimą?
@arune parašė:
Taip ir buvau isgerus stikline sulciu tik nzn ar tai galejo itakoti rezultatus.
Beabejo, kad galėjo ir įtakojo manau
@arune parašė:
Taip ir buvau isgerus stikline sulciu tik nzn ar tai galejo itakoti rezultatus.
Tikrai taip, galėjo turėti įtaką rezultatams. Patarčiau pasikonsultuoti su gydytoja ir pasakyti jai
Kulverstuka parašė:
Tai kad galios nuo sausio 1 d. tai taip. Bet man buvo klausimas kaip taikys, ar pagal kūdikio gimimo data, ar pagal data kada įgyjama teisė į išmoką. Aš ar vienu ar…
Visur raso vaikams gimusiems nuo sausios 1d. Tai matyt pagal gimimo diena
inaqua parašė:
Visur raso vaikams gimusiems nuo sausios 1d. Tai matyt pagal gimimo diena![]()
Supratau
Kkristinaa parašė:
Sultys pats didžiausias blogis, greičiausiai dėl jų ir buvo didesni rodmenys
Pritariu, vienas cukrus ir dar greot pasisavinamas🙈 ta nuimone, kad lb sveika jas gerti, jau eina i uzribi. Geriau vaisiu suvalgyti su visa lasteliena, taip neuzkels cukraus.
Sveikos, merginos. Norėjau paklausti. Kam yra nukritęs hemoglobinas, ką geriat? Kad pakelt ir palaikyti. Man gydytoja išrašė tardyferono, bet nuo jo man bloga būna. Nustojus gert iškart normali savijauta. Tada pasiūlė feroglobina. Situacija tą patį, jei išgeriu ryte, tai puse dienos lovoje dūsauju, nes bloga. Tai pulsas sukyla, tai pats jausmas, blogumo.
EmyW parašė:
Sveikos, merginos. Norėjau paklausti. Kam yra nukritęs hemoglobinas, ką geriat? Kad pakelt ir palaikyti. Man gydytoja išrašė tardyferono, bet nuo jo man bloga būna.…
Man israse ferola. Vaistinej sake jei bloga nuo gelezies, gerti ja tarp valgiu, o ne ryte ant tuscio skrandzio. Kiti girdejau buna pries miega geria.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai