Simi33 parašė:
Sveikos. Kurios parduotuvės pagrindinės rinktis vežimėlį? Nordbaby, Babycity. Ar dar yra ką reikėtų apžiūrėti? Ačiū!
Kinderplanet, tipitapi ir drambliukas dar, bet ten išparduotuvė labiau
Simi33 parašė:
Sveikos. Kurios parduotuvės pagrindinės rinktis vežimėlį? Nordbaby, Babycity. Ar dar yra ką reikėtų apžiūrėti? Ačiū!
Kinderplanet, tipitapi ir drambliukas dar, bet ten išparduotuvė labiau
Simi33 parašė:
Tipi tapi
Saulyte10 parašė:
Mūsų tai neliečia. Liečia tuos kurie gims po sausio
Aš praleidusi kaźkaip šią diskusija, tai iš kur žinote kad mūsų tai neliečia ir kad toks kurios pagimdys šiais metais galios sena tvarka? Aš bandžiau klausti sodros tai jie sake nekomentuos kol kas, po 11.30 galės komentuoti kai pataisa bus priimta.
Kulverstuka parašė:
Aš praleidusi kaźkaip šią diskusija, tai iš kur žinote kad mūsų tai neliečia ir kad toks kurios pagimdys šiais metais galios sena tvarka? Aš bandžiau klausti sodros…
Nes yra priimtas istatymas kad nuo sausio 1 isigalios. Mes pagimdom iki sausio 1 tai mum negalioja
Simi33 parašė:
Kinderplanet galit užsukti, išsamias konsultacijas suteikia
Tipitapi dar yra
Saulyte10 parašė:
Nes yra priimtas istatymas kad nuo sausio 1 isigalios. Mes pagimdom iki sausio 1 tai mum negalioja
Tai kad galios nuo sausio 1 d. tai taip. Bet man buvo klausimas kaip taikys, ar pagal kūdikio gimimo data, ar pagal data kada įgyjama teisė į išmoką. Aš ar vienu ar kitu atveju spėju i šiuos metus tai man dėl bendro išsilavinimo tiesiog idomu buvo
@arune parašė:
Sveikos mergaites, siandien turejau apziura ir po jos gavau gliukozes tyrima kadangi cukrus buvo pakiles.....🤦♀️galvojau sio "smagumo" neapturesiu, nes niekada tok…
O kada jums viršijo normas? Per kuri kraujo paėmimą?
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai