liute25 parašė:
It tau sveikatos🤗 aš irgi daug geriu arbatų,nespeju net i wc lakstyti🤭🙈 gaila,mano vizita atšaukė,tai teks laukti sausio 11😊
As jau 3diena ant arbatu, tai wc geriausias draugas
liute25 parašė:
It tau sveikatos🤗 aš irgi daug geriu arbatų,nespeju net i wc lakstyti🤭🙈 gaila,mano vizita atšaukė,tai teks laukti sausio 11😊
As jau 3diena ant arbatu, tai wc geriausias draugas
Li a parašė:
Pirmas echo jau buvo, ši karta matėm plakancia širdeletik daktarė sakė, kad reikia kažkaip išlaukti 12 savaičių ir trauks mane prie rizikingų nėštumų.. Tada ti…
Aš manau, kad viskas bus gerai, linkiu didžiausios sėkmės❤️
Li a parašė:
Sveikos. Prisijungiu ir aš. Aš Lina, man 25 metai. Beprotiškai lauktas nėštumas, po dviejų persileidimu is eilės didžiulė baimė, vėl prarasti.. Iš viso 5 nėštumas …
Sveika,laikom kumščius ,kad būtų viskas gerai😊🤗 Pati esu turėjusi nesivystantį,persileidimą ,tai žinau koks sunkus šis pradžios etapas.
Sregvitaa parašė:
Aš manau, kad viskas bus gerai, linkiu didžiausios sėkmės❤️
Aciu labai💙
liute25 parašė:
Sveika,laikom kumščius ,kad būtų viskas gerai😊🤗 Pati esu turėjusi nesivystantį,persileidimą ,tai žinau koks sunkus šis pradžios etapas.
Beprotiškai.. Vyras irgi is proto jau eina.. Planuojam vaikeli antra jau 3 metai, bet vis arba nepastoju, arba baigiasi liūdnai.
Li a parašė:
Pirmas echo jau buvo, ši karta matėm plakancia širdeletik daktarė sakė, kad reikia kažkaip išlaukti 12 savaičių ir trauks mane prie rizikingų nėštumų.. Tada ti…
Tikrai tepliojimas nėra blogai,mano sesuo visa nėštumą tepliojo,bet va turi puikią lėlytę😇🤗 Pasikonsultuokit su ginekologe,gal patars kanors,nes visoms skirtingai būna viskas😇
Li a parašė:
Beprotiškai.. Vyras irgi is proto jau eina.. Planuojam vaikeli antra jau 3 metai, bet vis arba nepastoju, arba baigiasi liūdnai.
Aš va irgi kol nėra rimtesnių simptomų,netikiu ,kad laukiuosi,tai ta nežinomybė tikrai varo iš proto🙈
EsuAš parašė:
Sveikos, prisijungiu ir as prie jusu, pries savaite suzinojau kad laukiuosi dvynukų👶👶🙈🙈 vis dar sokas, baisu...bet tikiuosi kad viskas bus geraio trumpai apie m…
Sveikinuuu!! ❤️ Mes su vyru svajojam apie dvynukus🤭🤭 mano tėtis yra iš dvynių, tai sakom gal mum irgi paklius ši laimė😊😁
liute25 parašė:
Kokias arbatas geri?
as tai medu, imbiera ir citrina 🙈 dar mano vaikai abu serga 😭 vienas jau beveik pasveiko, o kitam temperatura sukilo - turiu itarima gerkle... na bet pora dienu manau ir vel gales isdykauti ☺️
Luckyone parašė:
As jau 3diena ant arbatu, tai wc geriausias draugas![]()
Irgi persalus, ar siaip geri arbatas?
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai