2024.09.16 14:29 (prieš 1 m.)
Oj oj oj +136 žinutes
viską perskaičiau. Savaitgalį ištekinau draugę, tai vyras liko namie su mažyle , tad mamytė pasileido plaukus ir net į antrą dieną vakar nuvažiavau kartu pasibūt su visais
visi patenkinti, pasaulis be mamos nesugriūvo
Apie miegą kalbėjot mačiau, tai arba išmiega visą naktį arba paryčiais atsistoja lovoj ar atsidėda, tada pasiemu pas save ir dar valandėlę pamiegam. Pradėjo keltis apie 7, 7:30 pavalgom , apsitvarkom ir einam į aikštelę iki miego apie 11 ,11:30. Kartais būna tik vienas miegas , bet miegot gali ir 2 ir 2,5 valandos, tai aš gal jau ir laukiu kol tik kartą miegos,nes daugiau ką nuveiktume nei tie trumpi miegeliai po 40 min.
Režimą plius minus turime, trečiadieniais ryte keliaujam į yamahos mokyklėlę, svarstau ką dar lankyt. Kaimynai buvo outlete nemokamuose užsieminuose tai sakė labai daug vaikų buvo, truputį baisu prasidėjus rudeniui dėl ligų, bet planuosim nuvykt.
Man labai daug padeda vyras, kartais atvažiuoja mano mama ,bet auginam savo jėgomis, darbus planuoju ir paskirstau , kas gamina maistą , kad tvarkos. Maisto meniu planuoju savaitei, gaminu orkaitei ar greitpuodyje,sriubos, troškiniai , salotos pagrindiniai patiekalai. Aišku visada iš paskos direktorė, duodu žaislų ar virtuvės rakandų kol buities darbus atlieku. Kolkas spėju viską, man svarbu išeit iš namų ,nors į aikštelę ant supynių
dažnai važiuojam į miestą visi kartu, nors ir į kavinę džiaugiuos, kad vyras gali paderinti savo grafiką, bet buvo savaitei į Klaipėdą išvažiavęs, tai tada va man rankų ir pritrūko, bet susitvarkėm
labai padeda tai, kad dukra miega gerai, aš tikrai turiu prabangą pasiilsėt ir dieną leist aktyviai