2023.11.26 16:28 (prieš 2 m.)
rutoskinas parašė:
Ir dar klausimas - siaip idomu, ar yra pas mus ne super mamyciu, kurios nusizengia taisyklem? 😄 pvz babybjorne laiko ilgiau nei 20min per diena kaip rekomenduojama,…
Aš planuoju pasidaryti laisvą vakarą / naktį bent kartą per mėnesį ar kartą į du mėnesius :)) tai vyrui palikti vakarinį užmigdymą ir maitinimą naktį (nors mūsų vyrukas keliasi šiuo metu tik 2 kartus - 4 ryte ir tada jau 7 val., o miegoti vakare eina apie 22 val.). O aš tuo tarpu prieš tai pritraukčiau pieno, vakare pasimėgaučiau vonia, filmu ir šiaip laisvu laiku, jei būtų noro išgerčiau kokią taurę vyno ir be sąžinės graužaties kitą rytą 9 val. jau maitinčiau toliau iš krūties. Su vyru esam šitą sutarę, bet kažkaip nebuvo dar progos pasinaudoti
o ir šiaip nesilaikom jokių didelių taisyklių, viską darom pagal poreikį ir atsižvelgdami į vaiko ir savo interesus.
ingava parašė:
Aš pirkau žvakutes ir db tepalą naudoju, tai tikiuosi praeis. Pas gydytoją šiuo klausimu nėjau, nes dar pakenčiama...
Aš taip pat naudojau posterisan žvakutes ir tepalą, nes gydytoja rekomendavo, tai susitvarkė sąlyginai greitai, nors po gimdymo buvo tikrai baisiai..
ingava parašė:
Maniškė neilgai ramiai budrauja, pradeda zyzti, verkti... Paimi ant rankų ir viskas gerai tada 🙈 Leidžia jums mažyliai pasidaryti ką nors ar ne? 🙄🙂gavau nešioklę, b…
Mes planuojame ir prie didesnių minusų eiti - priklausomai nuo temperatūros galbūt koreguosim buvimo kieme laiką, bet iki kokių - 15 laisvai eisim, o kai viršys tai žiūrėsim bendrai koks oras kieme