2024.11.04 10:35 (prieš 1 m.)
Paprike parašė:
Teisingai melisa89 parašė, kai antras vaikas tai nėr kada nieko prisigalvot, sėdėt ir googlint, tiesiog džiaugies vaiku. Mano atveju viški kitaip, pas man pirmas va…
Daug galvoju, nerimauju, bet tai suprantu ir stengiuosi su savimi dirbti: stengiuosi susiplanuoti diena taip, kad visa diena butu uzimta: sutvarkyt mazike, susitvarkyt pati, namus, isvirt kose mazajai, po pietu tuoj reikes pradet virt darzovienes, jei turiu laisva minute, sportuoju salia mazosios lavinamojo kilimelio, nes man priesingai nei kitoms sugrizo puse numesto svorio, nes is to nerimo vis kazka kramsnodavau, o dar tie diegliai, mazosios nemiegojimas dienom.. Aisku tyliai meldziuosi, kad viskas butu su mazaja ok, pasiklausiu gydytoju, bet jeigu ir ne, suprantu, kad tu jegu reikes tik dar daugiau, todel turiu ziuret save. Aisku stengiuosi, kiek laikas leidzia, ir su kitom mamytem pakalbet, issikalbet, tai svarbu, identifikuot problemas ir ties savo problemom dirbt. O matant, kaip kiti tvarkos su dar didesnem problemom, pasisemi ir pats dar daugiau jegu ir motyvacijos, tad aciu Jums, kad pasidalinote🤗