justyy parašė:
Sveikos 😊 tos, kurių mažiukams jau suėjo 6 mėnesiukai ir maitinat pieno mišiniu ar keitėt jau pradinį mišinį į antrą numerį ar dar neskubat keisti?
Nekeičiau ir nekeisiu. Valgys pirma numerį kiek valgys
justyy parašė:
Sveikos 😊 tos, kurių mažiukams jau suėjo 6 mėnesiukai ir maitinat pieno mišiniu ar keitėt jau pradinį mišinį į antrą numerį ar dar neskubat keisti?
Leena parašė:
Maniškis ir jau kelinta naktis ne kažką. Visų pirma, tai sunkiai vakare užmiega.. Va jtik dabar įmigo. O nuejome po 21val ciut migdytis. Užmiega su krutine.
Aš irgi taip sakau, su pirmu buvo gerai.. dabar visiškai skirtingas.. cypia inksčia visą dieną.. gerai tik ant rankycių ir TV jeigu užmato 😃 nu bet nelaikysiu visą dieną ant rankų, tai taip ir gyvenam 🤦♀️
Edarva parašė:
Aš irgi taip sakau, su pirmu buvo gerai.. dabar visiškai skirtingas.. cypia inksčia visą dieną.. gerai tik ant rankycių ir TV jeigu užmato 😃 nu bet nelaikysiu visą …
Pritariu mano pirmagimis irgi buvo auksinis vaikas, o va mažylis visiška priešingybė
diena atrodo nori miego užmigdau 10-20min pamiega ir urrrra atsikelia visas piktas niekas negerai
Edarva parašė:
O kodėl nekeisite? Juk pagal amžių reik keist, kaip ir buteliuko čiulptukus, kaip ir soskes.
Inga22 parašė:
O mum jau šeštas dantis prasikale 🤭
Pas mus dar nei vieno, nei su žiburiu nerasi 😒😀
Leena parašė:
Maniškis ir jau kelinta naktis ne kažką. Visų pirma, tai sunkiai vakare užmiega.. Va jtik dabar įmigo. O nuejome po 21val ciut migdytis. Užmiega su krutine.
Mano pirmoji irgi super augo, jokių nusiskundimų, tai dabar atsiimsiu su antrąja 😀😀😀 visiems sakiau kokia super super pirmoji buvo. Bet tikiuosi čia laikinai viskas
cyple parašė:
Pritariu mano pirmagimis irgi buvo auksinis vaikas, o va mažylis visiška priešingybėdiena atrodo nori miego užmigdau 10-20min pamiega ir urrrra atsikelia visas …
Manoji diena miega po 25min.. nu taip norėčiau kad bent porą valandų nors vienas miegas būtų 😒😒😒
Aneta5 parašė:
Mobiliosios aukles ar turite?Kokias?
Gal zadate pirkti?
Naudojam, nu man super geras dalykas. Lauke paliekam miegot, pajungiam ir ramu. Vyras ir ryte naudoja, pajungia ir eina sportuot, uzsiimt savais reikalais, paziuri ar viskas ok ir tiek.
Gavom dovanu Motorola, kamera ant laido veikia,o ekranas pakraunamas
justyy parašė:
Ne, ir nekeisiu 😊
rutuska parašė:
O kodėl nekeisite? Juk pagal amžių reik keist, kaip ir buteliuko čiulptukus, kaip ir soskes.
Pagal naujausias rekomendacijas keisti nereikia.
Aneta5 parašė:
Mobiliosios aukles ar turite?Kokias?
Gal zadate pirkti?
Ką tik pirkom tokią, nes buvo geri atsiliepimai. Plius norėjom, kad ir pultas ir kamera būtų pakraunami.

7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai