2025.05.15 15:22 (prieš 1 m.)
Sveikos mamytės, kad ir vėlokai, bet prisiduodu ir aš.
05.03 00:52 gimė mūsų Tauras, 4030 g. 57 cm
Gimdymas labai greitas, tačiau kelionė prasidėjo dar 05.01 vėlai vakare, pasirodė kad vandenukai po truputį bėga, tačiau tiek ketvirtadienį iš Utenos siuntė namo ir sakė miegokite dar ramiai, tai matyt užjudino kad naktis su vos 2 val miego, ir 6 jau sėdėjau po dušo prie lovos ir žadina vyrą, kad į Vilnių važiuotume (mums 2 val kelio). Vilniuje irgi sakė niekas nevyksta labai, galit namo važiuot, bet nuojauta neapgavo, likom, per visą dieną kankino nereguliarūs sąrėmiai, kol galiausia apie 22 val vėl važiavom į Santariškes, nors ten vistiek nenorėjo guldyti dar, kol daktarams nesprendžiant padažnėjo sąrėmiai, nors nei vandenys bėgo, nei kaklelis buvo pakankamai atsivėręs, matyt iš gailesčio paguldė, sako vistiek gali net iki ryto nieko nebūt. Palatoj dar greičiau pajudėjo reikalai, kol pasirašiau epidurui, sakau jau stumt noriu, sako neįmanoma taip greit, o pasirodo įmanoma, buvo jau beveik 8 cm, nuleido vandenis ar patys nubėgo net nebežinau, pagimdžiau per tris sąrėmius, kadangi negavau jokių nuskausminamųjų, tai sakiau reikia kuo greičiau viską baigt🫣😅 aišku po visko aš viena didelė kraujosrūva buvau, bet na rezultatas vertas 😁