Indrė_dėkinga parašė:
Nesivarto. Padariau viską: mankštos ant gimnastikos kamuolio, mankštos pagal knygą, mankštos iš youtube.. buvau pas du kinezus, skersai išilgai - viskas tonuse, jok…
Gal galite pasidalinti kokius video naudojote, aciu!
Indrė_dėkinga parašė:
Nesivarto. Padariau viską: mankštos ant gimnastikos kamuolio, mankštos pagal knygą, mankštos iš youtube.. buvau pas du kinezus, skersai išilgai - viskas tonuse, jok…
Littlemagpie parašė:
Įveskit "baby rolling from tummy to back"... išmeta 5 tips; exercises; learning; 4 tips
Lietuviški: rankos lyg mamos; vaiko sveikatos informacinis centras; saulės šeimos medicinos centras.. juose žiūrėjau tipinę ir atipinę raidą arba ką turi mokėti 3-4mėn 5-6mėn..
Indrė_dėkinga parašė:
Įveskit "baby rolling from tummy to back"... išmeta 5 tips; exercises; learning; 4 tips
Ir aš šiuos žiūrėjau nu ir nepanašu, kad ponia atipinė yra o vat nesiverčia ir viskas
Mettija parašė:
Ir aš šiuos žiūrėjau nu ir nepanašu, kad ponia atipinė yra o vat nesiverčia ir viskas![]()
Bet jūs dar 5 mėn ir 1 sav., tai teoriškai dar neveluojat (rašo 4-6 mėn tipiškai vartosi)
Mokykit (jeigu dar nemokote) žaist gulint ant šono ir tada sudominkit, kad pvz imtų žaislą kaire rankute, o veskit žaislu vis dešiniau, toliau nuo rankutės.
Ruuu parašė:
Bet jūs dar 5 mėn ir 1 sav., tai teoriškai dar neveluojat (rašo 4-6 mėn tipiškai vartosi)Mokykit (jeigu dar nemokote) žaist gulint ant šono ir tada sudominkit, …
Mes jau 10 užsiėmimų su kineze esam išnaudoję ir dar 8 nupirkau
neveluojam bet seimos gyd ir kinezes jau irgi susimasto wtf
žiauriai ant šono nemėgsta būt ;( ir dominu ir sesę pajungiu, žaisliuką į ranką duodu.... pas ja pečių juosta labai įtempta ksi imam antvrankų tai ji rankas lyg viščiukas padaro ir traukia link pečių
tikiuosi vus prasimuš
Mettija parašė:
Mes jau 10 užsiėmimų su kineze esam išnaudoję ir dar 8 nupirkauneveluojam bet seimos gyd ir kinezes jau irgi susimasto wtf
žiauriai ant šono nemėgsta būt ;( ir…
Hmm, nekomentuosiu perdaug to įsitempimo, nes ne mano kompetencijoj, nors pradžioj ir dabar kartais lyg kilsteli pečius ir mūsiškė. Tai kas ten žino, jeigu ir jūsų šeimos gyd. ir kinezė žino ir nekomentavo, tai gal čia tas išaugamas didesnis raumenų tonusas kol maži
Bet jeigu kažkokios nuojautos ar kas -būtinai reikalaukit atsakymų, tyrimų ir visko, jei matot, kad atsainiai žiūri - keiskit šeimos gydytoją.
Atsimenu, kad prieš vertimasi mūsų klausė ar rankas suneria ( sakė ''turi kaip poteriaudama sunert pirštukus ant krutinės''), po to, kad siektų pvz kaire ranka toliau dešinėn nuo vidurio krutinės (nežinau ar aiškiai parašiau - tai pvz kaire ranka siekti arčiau dešinio peties). Tai treniravom kiekvieną dieną, kaip vieną užsiėmimu kol nemiega ir tada siekdavo vis toliau toliau, kol beveik versdavosi, taip ant klubo pakibusi būdavo.
Dėl gulėjimo ant šono, tai jeigu maitinat krūtimi, pamėginkit atsigulus maitinti. Aš manau maniškei tai irgi padėjo įprast ant šonelio gulėti ir galiausiai verstis, pienas atpalaiduoja, o tuo pačiu tada ranka krūtį siekia. Pradžioj atsimenu kartais pati paversdavau taip beveik ant šono ir po užpakaliu pakišdavau antklodės gabaliuką, kad truputį prilaikytų.
Ačiū už atsakymus! Tyrimus mes jau darėm įvairius neurologė paskyrė..nieko blogo nerado, tai stebi mus jaučiu stebės iki metų.. tiesiog gal tingi kam jai verstis...sesė tokia buvo bet ji jau vartės abiem būdais 5.5 mėn.
Dėl primaitinimo didelis ačiū, taip ir galvojau tai kiek tas vaikas išragaus jei po vieną produktą vesiu savaitę
Šiandien man truputį liūdesiukas- baigės mp kelionė- viskas net neištraukiu 10 ml naktį mažoji verkė ir daviau mišinuko jau
tad pasidariau kavos, atsidariau mocerelos, pomidorų, bazilikų, pesto ir taip faina skanu pavalgyt normaliai
tada ima graužt sąžinė, kad dar gal galiu užvest pieną tik sėdėt teks su pientraukiu 5 dienas
durna ta sąžinė, tikiuos viskas bus gerai su mažute ir nekeiksiu savęs kad nepasistengiau išlaikyt mp...
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai