Dėl IKEA užuolaidų tai man netiko, neišsirinkau. Gal kad geresnės brangios, o da pritaikyti reikėjo.
Aš Kaune Mijoloje užsakau arba pati susiūnu.
Aš turiu bėdą, kad išsikraipė plastikinės lauko durys, ieškau dabar šarvuotų.
sophisticated parašė:
Gal tik ilgas liežuvis.
Kai man Mb piršosi pirmą kartą, kažkaip panašiai sakė: kad geresnės jau neieškos :…
Na nejuokauja jis, o menkina.
Pinigus, naują mašiną, vardinius rūbus, grožio salonų lankyma. Dirbt nereikia. Tokios ten ir tos mergos, jokių tikslų gyvenimeNainai. parašė:
Baisu, tokia jauna graži mergina, aš neįsivaizduoju, ką jos randa jame
Nainai. parašė:
Baisu, tokia jauna graži mergina, aš neįsivaizduoju, ką jos randa jame
Aš irgi nesuprantu. Jai gi tik 21
GaileSM parašė:
Šiaip man tas sedzius reto šlykštumo tipas. O po jo elgesio per skyrybas tai iš vis neįsivaizduoju kas jų juo gali norėt but.
Tai jau taškas padėtas tose skyrybose. Tik, kad vienas pasipiktinęs teigia, kad 1000 priteisė vaikui, o kitas kad perpus mažiau...
GaileSM parašė:
Pinigus, naują mašiną, vardinius rūbus, grožio salonų lankyma. Dirbt nereikia. Tokios ten ir tos mergos, jokių tikslų gyvenime
O tai sakai jau jeigu turtingas ir gali sau leisti moteriai nupirkti brangių dovanų - tai meilė negalima?
Nainai. parašė:
Sveikos, Kisutis, girdėjau tas tyrimas skausmingas, yra tiesos? Pažįstamai ėmė, tai net krešuliai krito...
Mano vaikams ne kartą imtas tyrimes dėl gripo. Kiek iš TV mačiau, tai kažkas panašaus. Dėl gripo tai paima iš terpės tokį ilgoką, ploną lankstų, kaip ausų krapštuką. Įkiša į nosį ir tiek. Įkiša giliau, nėr labai malonu, kaip ir viskas medicinoje. Bet niekad nesa nieko buvę. Maniškėms imta kokie 4-5 kartai per abi.
sophisticated parašė:
Dėl IKEA užuolaidų tai man netiko, neišsirinkau. Gal kad geresnės brangios, o da pritaikyti reikėjo.
Mes dar ir patį karnizą ten nusižiūrėjom, įdomu, kaip jie laiko, ar patogūs.
fėja. parašė:
Mes dar ir patį karnizą ten nusižiūrėjom, įdomu, kaip jie laiko, ar patogūs.
Kaune mažai yra pasižiūrėjimo IKea, net nežinau ar yra karnizų..
Gali pasigūglinti internete būna atsiliepimų.
Aš turiu Ikea nemažai baldų, kai kuriuos iš antrų rankų ir man visai patinka, bet faktas, kas brangiau kainuoja, tas geresnės kokybės.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/40-laisvai-kalbanciu-nepriklausomu-damu-is-sm-tema-2
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai