aguta parašė:
Gal buvo jums taip, jog nepriima uzsakymo? raso, kad korteles galiojima patikrintikaip imanoma, jeigu as ja vsd naudoju parduotuveje
ir ji iki 15m galioja...…
Kokia kortele bandete apmoketi? Ar el. bankininkysteje ja uzregistravote?
aguta parašė:
Gal buvo jums taip, jog nepriima uzsakymo? raso, kad korteles galiojima patikrintikaip imanoma, jeigu as ja vsd naudoju parduotuveje
aguta parašė:
Bent jau swed reikia uzregistruoti el bankininkysteje, man taip buvo. Rasydavo jog nepakanka lesu, paskui issiaiskinau, uzregistravau ir viskas veikia
aijos parašė:
Nea, nieko neuzregistravau.. oj, tai cia dar kazka reikia daryti.? VISA kortele..
Dajozi parašė:
Bent jau swed reikia uzregistruoti el bankininkysteje, man taip buvo. Rasydavo jog nepakanka lesu, paskui issiaiskinau, uzregistravau ir viskas veikia![]()
Jo, man irgi, kad ir lesu truksta. O kaip jus registravote? va kame problema... chmm
Mano swed, VISA.
aijos parašė:
Mano swed, VISA.
aguta parašė:
Mano swed, VISA.
Su swed Visa neatsiskaitysi, reikia Master card ;)
aguta parašė:
O tai merginos, nesiskaito, kad registrauota elektronine bankinin.kai atsiskaitineju lietuvoj? pvz perku internetu prekes lietuvoj... oj,![]()
jauciuosi tok…
Nesiskaito
identity parašė:
www.aliexpress.com/item/2013-Spring-Newest-Factory-Dropshipping-Floral-Printed-Dress-Patched-Lace-long-sleeve-dress/1343073683.html įsimylėjau![]()
Ta mergina ar suknele?
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai