Vyturys parašė:
troliai - marazmus rasantys neaiskus veikejai tuo uzsiimantys neaiskiais tikslais.... vienas tokiu pavyzdziu mano nuomone galetu buti Top 9 tema dabar siame puslapy…
Kalbi apie galimai besilaukiancia mergaite nepilnamete musu forume?
Vyturys parašė:
troliai - marazmus rasantys neaiskus veikejai tuo uzsiimantys neaiskiais tikslais.... vienas tokiu pavyzdziu mano nuomone galetu buti Top 9 tema dabar siame puslapy…
femme fatale parašė:
Mhm.. sakau, kad pradeda tuom kvepet ir gal nereik aklai pult i diskusijas bereiksmes, nes ir taip gali but.
pantapliuke parašė:
gal ne taip issireiskiau apie rugsejo viduri turejau menesines jlmis persirgau o spalio pradzioi turejau lyt santykiu o spalio viduri menesiniu nebesulajkiau
Tai negi niekas negali paskolinti tau ar duoti 4 lt nusipirkt testui? kazkas cia ne taip.sorry .
Manau.kad cia demesio trukstancios merginos paistalai.apsurdiskos zinutes ir pan.tik pamacius zinute pirmaja ta pagalvojau,o mano nuojauta nemelyoja.buvo ir super mamose pries kelias dienas.kazin ar tik ne ta pati?
Vyturys parašė:
kas sako?Siaip dazniausiai gal nuo kokios 18sav.pasijaucia, bet su pirmu nestumu iki 20 nejutau
www.neplanuotasnestumas.lt/vaikas-isciose/vaisiaus-vystymosi-periodas-nuo-9-sav-iki-gimimo
Čia aš skaičiau
femme fatale parašė:
"Drugeliai" gali buti gimdos raumenuku susitraukimaiman tokie suplazdenimai buvo jau apie 7 savaite
![]()
O man anksciau tokiu suplazdenimu nebuvo
tik paskutines pora dieneliu...anksciau tempe gimda ir gimdos raiscius, visai kitas jausmas
zuulee parašė:
as tavo vietoj vis delto padaryciau nestumo testa tada busi tikresne. o dar kokius nors simptomus jauti? krutine jautri pikina mieguistumas daznas slapinimasis? pap…
Mieguistunas nuovargis pykinimas galvos svaigimas
Meile-kns parašė:
Tai negi niekas negali paskolinti tau ar duoti 4 lt nusipirkt testui? kazkas cia ne taip.sorry .
sergu tad su draugais nesusitinku o tevu tokiam dalykui prasyt pinigu nnr
pantapliuke parašė:
O visom kurios smerkia savo komentarus pasilaikykit sau. Spicelai kudikio neplaavau bet nutiko kaip nutiko aborto nedarysiu.beto neesu 100% isitikinus kad esu nesc…
Tai paradyk adresa atsiusim tau testu.tik atsiusk.laukiu
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai