onelife parašė:
T formos spiraleji mažiausiai hormonu turi, todėl retas atvejis kada ji netinka moteriai. ir 99% apsaugo. 5 metams
Dvi drauges turedamos spirales pastojo
onelife parašė:
T formos spiraleji mažiausiai hormonu turi, todėl retas atvejis kada ji netinka moteriai. ir 99% apsaugo. 5 metams
Dvi drauges turedamos spirales pastojo
BigIdea parašė:
Merginos, maziukui nuo SMA misinuko labai uzkietejo viduriukai, be vaistu neissikakodavo, pakeitem i cow and gate . Dabar kakoja karta per diena , viena bet toki "g…
O kam db keist jei tinka?
vidike parašė:
Dvi drauges turedamos spirales pastojo![]()
Mano mazoji ir po spirales, bet realiai nuo netyciuku tik susilaikymas apsaugo, o visa kita visko galima tiketis.
onelife parašė:
Aisku supratau
Lūšiukė parašė:
O kam db keist jei tinka?
vaikui pavyksta issikakot tik karta ir tai sunkiai, vaikas irzlus pastoviai steni.
Lūšiukė parašė:
Mano mazoji ir po spirales, bet realiai nuo netyciuku tik susilaikymas apsaugo, o visa kita visko galima tiketis.
nu sakes baikit
o tai paranojike tapsiu
jus su spirale pastojote?
Agne_Ker parašė:
Žadėjau klaust to paties, kai imi app vaikui, tai tuo pačiu ir mamoms bus ar ne? Nereikia atskiro?![]()
abieju man rodos ;)
Evuttė parašė:
As tai nieko jau nesidesiu, po pirmo nestumo turejau implanta i ranka, bet po 7 men issiemiau, nes netiko jis man, todel daugiau ir detis nieko nenoriu,o ka jus gal…
as kol maitinu noreciau spirale nehormonine,galima ir maitinancioms man rodos,bet pasiklausiu,o jei ilgai nemaitinsiu tai yra pleistrai,tik idomu ar tures svoriui itakos,bijau is tiesu ir prisizaisri,nes gyvenime jokios kontraceptikos nenaudojau,iki kol gavosi netyciukas ,bet ko gero taip buvo lemta
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai