Lindos parašė:
Jurininku ligonines vaistineje.
Vaistinėje turi būti pilnas rinkinys. Gal galite įkelti nuotrauką kaip jis atrodo ?
Lindos parašė:
Jurininku ligonines vaistineje.
Vaistinėje turi būti pilnas rinkinys. Gal galite įkelti nuotrauką kaip jis atrodo ?
Sveikos
kaip jus laikotes? kaip jusu pilvukai? kaip su judesiukais? =] kada terminas jusu , man terminas vis keiciasi arba liepos 2 arba birzielio 30 =]]] siandiena mums 28 savaites =] atrodo meraite bus, bet vat su judesiukais tai idomiai, labai suretejo.. tyngyniuke yra :)) spurda bet silpnai..kartais stipriau, bet seip pasivesne =]] idomu ar normalu tai
Sveikos
kaip jus laikotes? kaip jusu pilvukai? kaip su judesiukais? =] kada terminas jusu , man terminas vis keiciasi arba liepos 2 arba birzielio 30 =]]] siandiena mums 28 savaites =] atrodo meraite bus, bet vat su judesiukais tai idomiai, labai suretejo.. tyngyniuke yra :)) spurda bet silpnai..kartais stipriau, bet seip pasivesne =]] idomu ar normalu tai
aniutini-glazki parašė:
Sveikoskaip jus laikotes? kaip jusu pilvukai? kaip su judesiukais? =] kada terminas jusu , man terminas vis keiciasi arba liepos 2 arba birzielio 30 =]]] siandi…
Labutis
Mano terminas liepos 19-23
ir esam 25 savaičių jau
Judesiukai silpni, bet daug jų... Kartais reik suklusti net, kad pajausti
bet muistosi intensyviai
kolkas, siūlau dėl nieko nesijaudinti
kuo daugiau aš dėl judesių bijojau tuo mažiau man ir bumsėjo, kai nusiraminau ir tiesiog mėgautis jais pradėjau mažylė irgi pradėjo dažniau džiuginti
gal ir Tau taip pat ;)
aniutini-glazki parašė:
Sveikoskaip jus laikotes? kaip jusu pilvukai? kaip su judesiukais? =] kada terminas jusu , man terminas vis keiciasi arba liepos 2 arba birzielio 30 =]]] sian…
Sveikute
prisijunk prie grupes busimos 2015 klaipedos mamos
ten bendraujam mes
o as laikausi puikiai, tik maziukas kuo toliau tuo labiau miegoti nebeleidzia, naktimis taip duodasi, kad tikrai neimanoma miegoti
del aktyvumo tai nezinau, jei pries tai daugiau zymiai judejo, o dabar maziau, tai sunerimciau tikriausiai, bet jei visada taip pat neitin aktyviai, tai turbut nieko tokio
manasis tai duodasi kaip isprotejes, sakom, boksininkas bus
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai