kabinetuke parašė:
Nu aš su savo anyta bjauria nekonfliktuoju. Ji dėsto man savo teorijas, aš palinksiu. Bet savo darau. Nemėgstu aš jos, bjauri pletkų boba, su smetonišku mąstym…
Ir turbūt visas svietas skamba kad retai uzsuki
kabinetuke parašė:
Nu aš su savo anyta bjauria nekonfliktuoju. Ji dėsto man savo teorijas, aš palinksiu. Bet savo darau. Nemėgstu aš jos, bjauri pletkų boba, su smetonišku mąstym…
Ir turbūt visas svietas skamba kad retai uzsuki
Ilona ILONA parašė:
Ka jus Cia snekat, as nemaitinau savo pienu visai o neserga, taip vaikam nebuna nuo nutraukimo nebent alkanas IR verkia....ar zinduko nori
Jinai visuose forumuose nusisneka,kol žmogų iš kantrybės išveda,paskui varneles delioja
Ilona ILONA parašė:
Daugumoj religiju zmones tiki nuziurejimais IR kadangi as tikiu tokiais dalykais kaip vaiduokliai-dvasios, tai as manau kad gali buti. Vianam Bute gyvenau kuriam vo…
LB įdomu būtų su tavim asmens susirasyt,nes čia kaip mane dėl to puolė,kuo netiki
Ilona ILONA parašė:
Ka jus Cia snekat, as nemaitinau savo pienu visai o neserga, taip vaikam nebuna nuo nutraukimo nebent alkanas IR verkia....ar zinduko nori
Būna. Ir ne vienam. Bent pasitikrinkit, ar neklystat prieš rašydama.
Ilona ILONA parašė:
Daugumoj religiju zmones tiki nuziurejimais IR kadangi as tikiu tokiais dalykais kaip vaiduokliai-dvasios, tai as manau kad gali buti. Vianam Bute gyvenau kuriam vo…
Aš sakau nesu ten kokia davatka, bet gali man dabar kas ką nori aiškinti, įsitikinau pati, kad egzistuoja tie visi nužiūrėjimai, nuo tos dienos kai padariau tą rituala nuimti nužiūrėjimui vaikas visą naktį išmiega neprabudęs. Nepykite nesileidžiu su ateistais į kalbas, ir ta moterėlė aiškinananti kad tokie dalykai neegzistuoja tegul išvis apeina šią temą, tegul eina ten tokiom pat kaip ji pati ir įrodinėja savo tiesas.... mes į jų temas nelendame ir neaiškiname kad Dievas yra. Kažin tie ateistai tokias kaip Kalėdas ar Velykas švenčia?
Ps gal papasakosite tuos keistus įvikius? Jei ne čia tai privačiai?
as nedarau problemu. tiesiog pasakiau ir viskas. kaip minejau daugiau sita foruma tiesiog apeisiu, kad nei man paciai, nei jum nuotaika nebjurtu. nes paskaicius, atrodo, kad maitinancios mamos suzvereja
tik tiek, kad tie, kurie valgo mesa ir visus kitus "nuodus", "sveikuoliams" kazkodel neaiskina, kaip tu cia dabar?kodel lasiniu saldytuve neturi? o kedel prie kavos sokolado nevalgai? nu o jau sveikuoliai-pagatavi pasauli pakeist. nu valgot tas zoles-skanaus, nereikia cia prie kryziaus musu nuodeminguju kalti. labai tikiuosi nekeliauti i pragara, kad nesugebejau tapti forumu supermama... bet "pofik", nes mano vaikai mane myli
P.S.: taika , moterikes! nenoriu nieko izeist! sekmes kuriant problemas! o ka daugiau veiksi, kai vaikai neserga
auksyteyte parašė:
Aš sakau nesu ten kokia davatka, bet gali man dabar kas ką nori aiškinti, įsitikinau pati, kad egzistuoja tie visi nužiūrėjimai, nuo tos dienos kai padariau tą ritu…
Aišku, kad švenčiam. Juk čia pagoniškos šventės
auksyteyte parašė:
Tada kaip visi bažnytiniai reikalai jei Dievu netikite?![]()
Kokie bažnytiniai reikalai?
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai