fenix parašė:
Naltį ir į keliones, sakai? Tai kad mes normaliai savaitgaliais namo tik naktį ir grįžtam - ir tai nevisada. Tai be pamperso, sakai, tik darbo dienomis vaiką laikyt…
Oj tik nereik kai ant kiekvieno kampo kolonėle tai nebėda sustoti,be to vaikai puikiai supranta apie reikalus,aš jau nuo metu nedariau į kelnes kalbėjom su mama ta tema nes kaip tik apakalbėjom mamas kurios leidžia vaikus ir iki 4 m su pamersias ,ir man tas juokingai atrodo,tad paklausiau kada jau aš nedariau ir nereikėjo palų tai sakė nuo metu o sodint pradėjo dar anksciau ir sakau tai nelaimių nepasitaikydavo sako būdavo kartais bet labai trumpai ir retai ir gal kokį gera mėnesį ,tad va tokia tai istorija o tuo labiau esu mačiusi ir savo akimis atveju kai nuo metu laiko nenaudojo pampersu,o nakčiai yra palos tiesiamos į lova kurios sugeria jei nutinka nelaimė ,ir tokias palas aš nešiojuosi ir dabar kai tarkim ateini pas sesele pasverti vaiką ir kai anksciau reikėjo iki 3men išrengti nuogai jie patiesdavo tokį popieriu tai man nepatiko o vaikas tik nurengti ir iš kart padaro o tos palos sugeria daug ,be to mama pasakojo jog net naktį Keldavo į tuoleta jog nebutu nelaimių tai sakau reik daug darbo tam,bet tai įmanoma

Ir jo, galima išmest į šuniukams skirtą dėžę