Evighet parašė:
O vaikai negali verkti nes jiems skaudu negavus?
Tai vėl kita situacija kai paverkia jog negavo tai viskas Ok suprantama bet jei vaikas verkia nes žino jog gaus ir verkia dėl to jog gautų tai jau kita situacija
Evighet parašė:
O vaikai negali verkti nes jiems skaudu negavus?
Tai vėl kita situacija kai paverkia jog negavo tai viskas Ok suprantama bet jei vaikas verkia nes žino jog gaus ir verkia dėl to jog gautų tai jau kita situacija
Vabaliukas09 parašė:
Ačiū kad jus bent supratote ką aš sakau,na ir aš nenutolstu nuo vaiko tiek jog nematyčiau ką veikia kėdutėje bet aš ir veiklos duodu ne taip kad pasodinau ir sėdėk …
Kur pirkote boksteli?
Niekur cia nerandu..
Siuo metu is kedziu sustatau paprastu kad neiskristu netycia pro sonus ir gaminam valgyti, bet to bokstelo niekur nerandu..
Kocia parašė:
Tam siais laikais daugkas turi zodi "oziai"
Jai vaikas reguoja tevam nepriimtinu budu🤣
Su ja diskutuoti be prasmės 😅🙈😂 ir žinai, keista, matau kad ji turi šiek tiek smegenų, tik blin, jos būdas bendrauti veikia priešingai 😅
Evighet parašė:
Su ja diskutuoti be prasmės 😅🙈😂 ir žinai, keista, matau kad ji turi šiek tiek smegenų, tik blin, jos būdas bendrauti veikia priešingai 😅
Kiekvienas esame savotiskas, ne visi su visais susibendraujam😁👍
Nejaugi neįmanoma vabaliuko užblokuoti nors keliom dienom?🤦♀️Nes komentaru tai daugiau nei proto.....jau kitoje grupėje susidūriau su etatinem super mamytėmis.......bet šitai tai "aukso medali" reiketu įteikti už laiką eikvojant komentaru skaičiui 😅beje vabaliuks gali mane dabar atakuoti ✌️
Vabaliukas09 parašė:
Tai jus mano vaiko auginime matote tik kraštutinumus,nes vidurkio nėra pas jus tai ir rašau tada taip kaip jus apie mano auginimą vaiko.
Ane? 😂 Vienintelis mano sakinys kuris lietė asmeniškai tave "Jei tu neleidi vaikui gyventi, nevaidink kad esi tobula mama." tad dabar prašau grįšk atgal, paskaityk kai rašiau AŠ ir ką atrašei MAN. Kolkas panašu jog tavo matymo ir suvokimo rybos pernelyg mažos
Vabaliukas09 parašė:
Tai vėl kita situacija kai paverkia jog negavo tai viskas Ok suprantama bet jei vaikas verkia nes žino jog gaus ir verkia dėl to jog gautų tai jau kita situacija……
Vaikas verkia nes jam skauda, ir čia jau tėvų klaida kad neleidžia vaikams verkti,bet ne vaikų ožiai. Vaikas negavo, ok, jis jaučia skausmą, pyktį ir liūdesį, vietoj toliau draudžiant manau galima prieiti prie vaiko pabūti šalia kai jis verkia, ir nusiraminus tiesiog paaiškinti kokius jausmus jis jaučia, įvardinti ožiais vaiko jusmus yra gan netikslu, o kaip išmokinsime vaikus suprasti savo jausmus jei ir patys jų nesuprantame?
Evighet parašė:
Vaikas verkia nes jam skauda, ir čia jau tėvų klaida kad neleidžia vaikams verkti,bet ne vaikų ožiai. Vaikas negavo, ok, jis jaučia skausmą, pyktį ir liūdesį, vieto…
Labai tikslu. Ir niekada negalima vaikui pasakoti ir aiskinti kad negalima ir kodel negalima kai jis verkia, nes tada jis net nesupras ir negirdes.. Geriausiai paaiskinti viska kai jau nusiramina, ❤️
Vabaliukas09 parašė:
Šitas jūsų poelgis yra neatsakingas ,jus pati tai neragaujate kaciu ar sunu maisto tai kodel tai leidžiate vaikui? Ar kas vaikas suprastu jog ugnis degina jam reik …
Ne jums kalbėti apie neatsakingumą. Ir "ne" su veiksmažodžiai ir iš jų padarytais žodžiais rašoma kartu.
Let me google that for you: https://www.google.lt/search?q=ne+dalelytės+rašyba&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en-lt&client=safari
Kocia parašė:
Labai tikslu. Ir niekada negalima vaikui pasakoti ir aiskinti kad negalima ir kodel negalima kai jis verkia, nes tada jis net nesupras ir negirdes.. Geriausiai paai…
Šitą taktiką naudoju daug metu, žinoma, nevisada pavyksta, bet mano akimis žiūrint atrodo teisinga vaikui nedrausti o mokinti kaip elgtis teisingai ir padėti suprasti jiems jų emocijas
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai